Vásárhelyi Máriának is Mészáros Lőrinc jutott eszébe az M1-esen történt tömegbalesetről

2023. március 13. 13:11

Korábban a DK jelentette ki, hogy „az Orbán-kormány felelős egy ember haláláért”.

2023. március 13. 13:11
null

Vásárhelyi Mária Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében kereste a válaszokat arra a kérdésre, hogy kit terhel a felelősség az M1-es autópályán történt tömegkarambol miatt, amelyben közel negyvenen sérültek meg, egy 44 éves férfi pedig életét vesztette.

„Láthatjuk, hogy sem Pintér Sándor belügyminiszternek, sem Mészárosnak és Tiborcznak – a Közútfenntartó üzemeltetőinek és a pálya melletti földek birtokosainak – nincs mondanivalójuk az egy halálos áldozattal és 39 sérülttel és hatalmas anyagi kárral járó balesetről” – olvasható a posztban. 

Vásárhelyi szerint megindult a szerecsenmosdatás, mely szerint kizárólag az autósok és kamionosok tehetnek a szerencsétlenségről, szerinte 

„Pedig mennyivel jobb és biztonságosabb lenne az élet ebben az országban, ha Pintér Sándor nem a pedagógusok és orvosok, hanem a rendőrség soraiban tenne rendet, Mészáros visszatérne a gázszereléshez, Tiborcz pedig... számára nincs ötletem, mert a lopáson kívül semmi másban nincs szakmai gyakorlata” – írja bejegyzésében Vásárhelyi Mária.

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Folyékony Szilárd
2023. március 17. 05:53
Az utolsó mondat a legjobb. Tiborcz, az apósa által támogatott főállású tolvaj. De ez mindegyik fasszopóról elmondható mészarostól a ragyásképű pintérig.
Ferike57
2023. március 14. 07:55
Jaj , Mariska ! Hülyébb vagy a sok éves átlagnál !!! Lehet hogy "a zsidók vagy a biciklisták miatt" , történt meg ez a baleset ?
syphax
2023. március 14. 07:20
ENNEK A HIZOTT EMSE DISZNÓ VÁSÁRHEJJINEK MINDENRŐL "AZ" JUT AZ ESZIBE. HÜJE-AGYBAJOS MÁR EZ A PITCHA.......
Csakegycsicska
2023. március 13. 19:49
Az OMSZ-től most nem menesztenek senkit, mert csak 90-100km/h szelet jósoltak és volt az picit több is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!