A DK szerint az Orbán-kormány a felelős az M1-esen történt balesetben elhunyt férfi haláláért

2023. március 13. 12:45

A Gyurcsány-párt közleményében Mészáros Lőrinc neve is felmerül.

2023. március 13. 12:45
null

Azonnali vizsgálatot és válaszokat követelünk a kormánytól a halálos áldozattal járó M1-esen történt tömegbaleset ügyében! – olvasható a Demokratikus Koalíció hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Az országnak joga van tudni, hogy ki hibázott: az Orbán-kormány által megszállt OMSZ, a Mészáros Lőrinc tulajdonába tartozó, M1-es autópályát is üzemeltető cég, vagy maga a rendőri vezetés, amiért nem zárta le az M1-es autópályát, hogy elkerülhető legyen egy ilyen baleset? Egy dolog biztos: az Orbán-kormány felelős egy ember haláláért! Azonnali vizsgálatra van szükség az ügyben!” – írják az oldalon, ahol egy videót is közzétettek az eset kapcsán:

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2023. március 14. 11:08
Sőt a szelet 8s O fújta..
Lobodi
2023. március 13. 23:44
DK bazdmeg...Rohadjon meg az összes politikusa, meg az a sok tetves geci is, aki ezekre szavaz.
marcon
2023. március 13. 23:30
Ezen a ponton már csak az irónia marad: el kellene indítania a kormánynak a 'Blame Hungary, blame Orbán' nemzetközi kampányt. Közlekedési baleset történt az autópályán? - 'Blame Hungary, blame Orbán' Felrobbantották az Északi Áramlatot? - '...' Brüsszeli bagoly mondja a magyar verébnek, hogy korrupt? - '...' Háború helyett békét akar? - '...' Nem akar genderideológiát? - '...' Ön szeretné nevelni a saját gyerekét? - - '...' Az illegális migránsok helyett a családját szeretné biztonságban tudni? - '...' A család Önnek is az apa, anya, gyerek - és pont? - '...' Stb.
machet
2023. március 13. 20:07
Mindjárt gondoltuk.Esőért,hóért,szélért,vízért,mindenért.Mekkora egy f@szszopó banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!