Időközi lemondás után: a Fidesz nem indít Kammerer Zoltán ellen jelöltet Gödön

2023. március 27. 13:29

Tuzson Bence kifejtette, hogy nagyszerű jelöltnek tartja a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozót.

2023. március 27. 13:29
null

A Mandiner korábban megírta, Kammerer Zoltán úgy határozott, elindul a májusi időközi önkormányzati választáson a Pest vármegyei Göd városában. Ismeretes, a jelenlegi városvezető pár hete jelentette be lemondását. „A fideszes és a velük kollaboráló álellenzéki testületi többség teljesen kiüresítette a munkakörömet” – indokolta döntését a Momentumból korábban kilép, a DK-val is hadakozó Balogh Csaba.

A fideszes képviselő Tuzson Bence Facebook-oldalán szólalt meg a kérdésben. „Szerettük volna, ha a városért mindig is elkötelezett olimpikon a Fidesz színeiben indul, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy pártpolitika felett álló jelöltként, a pártoktól függetlenül mérettesse meg magát” – írta.

Tuzson Bence kifejtette, nagyszerű jelöltnek tartja a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozót.

– fogalmazott.

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nebulo15
2023. március 27. 14:34
Ami tragédia, hogy ez a tehetségtelen senki, leszerepelt Tuzson Bence még mindig a politika színpadán páváskodik....
Lord Vader
2023. március 27. 14:31
Úgy tűnik ma Magyarországon csak az viheti magasabbra, aki a kormánypárt szimpatizánsa. Függetlenként/apolitikusként még annyira sem vinné, ha beállna a hazaáruló baloldali tömörülésbe. Eljutottunk arra a szintre, hogy aki nem fideszes az nem is magyar. Szép. Állj be a sorba, vagy nem viheted semmire az életben. A józan ész meg felesleges.
Namond
2023. március 27. 14:15
Aha, világos. Kammerer Zoltán a Fidesz tudtával és jóváhagyásával független jelölt. Jobb csak egy focista lehetne.
westend
2023. március 27. 14:11
akkor most a fidesz átvette a moslék módszerét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!