Puzsér Ábrahám Róbertnek: Ha nem lett volna felvilágosodás, legfeljebb tőzeget szedhetne a cigány származásával

2023. március 28. 21:20

A publicista „igen fájdalmasnak” nevezte a jobboldali megmondóember véleményét a felvilágosodásról.

2023. március 28. 21:20
null

Több mint egy hetes „aktualitást” szedett elő Puzsér Róbert és stábja a keddi, Spirit Fm-en futó rádióműsorban.

A témát Ábrahám Róbert március 20-i, az ATV Csatt című műsorában elmondott szavai szolgáltatták, ahol a jobboldali megmondóember arról beszélt: „az elmúlt években elindult woke-tól kezdve a tudatipar működésén át mindenben azt látom, hogy éppen készítik elő a világot egy spirituális átállásra.

„Ezt rengetegféleképpen nevezhetjük. Robespierre-ék felvilágosodásnak nevezték, meg a Legfőbb Lény kultuszának. A szabadság, egyenlőség, testvériség nem onnan származik. Ha belegondoltok Robespierre szerepébe: a felvilágosodás mögött nem ateizmus állt, hanem ő kőkeményen hitt valamiben. Tökmindegy, hogy szétdobáló szellemnek vagy Lucifernek nevezzük” – mondta a műsorban Ábrahám.

Erre reagálva Puzsér a rádióműsorban „igen fájdalmasnak” nevezte, hogy így gondolkodik a PS TV egykori műsorvezetője, majd hozzátette: „Szeretném jelezni Ábrahám Róbertnek, ha nem lett volna felvilágosodás meg annak nyomán polgári forradalom, akkor ő a cigány származásával tőzeget szedhetne a lápon legfeljebb. Nem fideszes megmondóemberként adhatná el a felvilágosodás kritikáját, hanem a tőzegszedéshez szólhatna hozzá, ahhoz is nagyjából a gyerekeinek és a feleségének”.

„Eleve nem lenne szólásszabadság, meg véleménynyilvánítás szabadsága” – folytatta Puzsér, miközben műsorvezetőtársa megjegyezte, hogy ha nem lett volna felvilágosodás, akkor nekik is más foglalkozásuk lenne, „ha már el nem füstöltek volna”.

A blokk további részében – amelyet alább nézhet meg a 24. perctől – szóba kerül még Budaházy György és a strómanok is.

Nyitókép: Facebook

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HZ72
2023. március 30. 13:48
Undorító kommunista fasiszta sátánista hazaáruló féreg vagy. Takarodj innen a mocskos gyurcsánydobrevvel együtt.
kaltran
2023. március 30. 09:41
Puzsi implicit a következőket mondja: De mivel volt Robespiere és volt felvilágosodás, az összes jakobinus kivégzés és horror és őrület a helyén van. Elhozták az ember szabadságát, megkapták érte az ember gazságát. A tőzegszedő cigány agyrémképe a kádári átkost idézi, miszerint meg voltak győződve róla, hogy ők a baloldal emelték ki a cigányságot például a tőzegszedésből. A kiemelésük ma például annyiban nyilvánulna meg, hogy jó balliberális szokásként visszaállítanák a soksegílykís rendszert, vigyék nyugiban a kocsmába, az uzsorásokhoz vagy ahová akarják, de véletlenül se a porontyok taníttatására fordítsák. Puzsér Robespiere - ez férfimunka volt.
Tarpibp
2023. március 29. 19:14
Ha nem lett volna a "felvilágosodásnak" nevezett, az aljanépet és a kapzsi elvtelen ügyeskedő népeket pozícióba hozó moslék forradalom, akkor ma talán lehet sokkal jobb lenne. Puzsér meg talán udvari bolond lenne valamelyik udvarháznál.
Ismeretlen Ismerős
2023. március 29. 12:14
CsaXólok Nagy az Isten állatkertje. Ami nem lenne baj, de (sajnos) NINCS kerítése: ezért Puzsér Robika, szabadon kóricálhat... CsÍz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!