Egy medve bolyong hazánkban, a szakértők figyelmeztettek

2023. március 12. 17:43

„Az állat mozgásának irányáról jelenleg nincs több információ, a Sajó mentén bárhol előfordulhat” – tájékoztattak a szakértők.

2023. március 12. 17:43
null

Barna medvét észleltek az Aggteleki Nemzeti Parkban, a Sajó folyó mellett, Boldva település határában – szúrta ki a Magyar Nemzet a park közösségi oldalán. A bejegyzés szerint

a folyót határoló terület jellemző útvonala a Magyarország területére időnként beérkező kóborló medvéknek.

„Az állat mozgásának irányáról jelenleg nincs több információ. Így az állat a Sajó folyó mentén bárhol előfordulhat az elkövetkezendő napokban” – figyelmeztettek a szakértők.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. március 13. 14:44
Medve. Az orosz medve szimbóluma. Véletlen volna, hogy pont akkor dúlja föl az eu-tag földünket, amikor a Zorbán ilyen megengedő putyinnal szemben? ezért is a Zorbán a hibás!!4!
syphax
2023. március 13. 14:15
Ez egy tót medve vót, halottam ahogy mondta a távolsági busz sofőrjének, hogyasszongya: "a potom povedala dobre,nyevjem takíí..ano..ano..".. megijjesmit...hablatyolt itten....
MyOp
2023. március 13. 12:44
Az első szlovák tank medvebőrbe bújva csordogál lefele a Sajó mentén.
Cyklon
2023. március 13. 08:29
A sör nem ital, az asszony nem ember, a medve nem játék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!