Újabb szexuális visszaélés történhetett egy magyar iskolában

2023. március 21. 10:40

A bejelentések arról szóltak, hogy a pedagógus fizikai kényszerítést alkalmazott, és szexuális zaklatásnak, lelki bántalmazásnak, zsarolásnak tette ki a gyermekeket.

2023. március 21. 10:40
null

Tavaly tavasszal derült fény arra, hogy egy zalai település iskolájában egy pedagógus megengedhetetlen módszereket alkalmazott óráin. A gyerekek és a szülők történetei bántalmazásról, zsarolásról, szexuális zaklatásról szóltak. A rendőrség jelenleg is eljárást folytat a 61 éves férfival, mint gyanúsítottal szemben – írta meg hétfőn az Origo.

A lap beszámolt róla, hogy a hozzájuk eljutott információk szerint a Nagykanizsai Tankerületi Központ (NTK) 2022 áprilisában indított vizsgálatot szülői jelzések alapján egy pedagógus ellen, aki az egyik ottani intézményben tanított alsós diákokat.

A bejelentések arról szóltak, hogy a pedagógus fizikai kényszerítést alkalmazott, és szexuális zaklatásnak,

lelki bántalmazásnak, zsarolásnak tette ki a gyermekeket.

A lap közölte, hogy a vizsgálat nyomán feljelentés is született. Értesüléseik szerint az intézmény vezetője a szülőkkel folyamatosan tartotta a kapcsolatot, a tanulók iskolapszichológusi ellátásban részesültek.

***

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. március 21. 16:19
Milyen érdekes: amióta a pedagógusok emberhez és civilizált európai országhoz méltó oktatási rendszert követelnek - azóta hogy megszaporodtak az iskolákban a szexuális visszaélések! Úgy tűnik: ez a témakör bevonult a NER propaganda eszköztárába...
Takarító
2023. március 21. 15:48
Különben azt támogatom, hogy tanár testkamerás lehessen az őt ért hamis vádak ellen.
Takarító
2023. március 21. 15:46
Gyermekem ha nem veszel részt az órámon mégy az igazgatóhoz. - mondat egfy fenyegetés, egy zsarolás és egy kényszerítés is ha úgyveszzük. Szülők és gyerekek már azon is ki vannak akadva, ha a gyerekük nem veheti fewl óra közben azt a mobilt amin keresik a kölyköt. Sorolják már fel itt bátran, hogy milyen eszközrepertoárral van felszerelve a tanár a kívánt tanulói magatartás elérésére? Egyáltalán mit rendel és vár el a köznevelés a tanulóval szemben amit mondjuk feltétel nélkül teljesírtenie kell? Na?....figyelek....életpályások előnyben...
Igazszó
2023. március 21. 14:58
Majd az olajos pintér rendet rak a sulikban is, mint az országban tette.... Ja. Nem. Szabadon tombolnak a kockásinges agitátorok, buzik, pedók, transzok a kockás ingeikben uszítva a magyarok és a qrmány ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!