Ukrán gyerekeket vittek a magyar parlamentbe Baranyi Krisztináék

2023. március 01. 19:44

A Bucsából származó gyerekek és kísérőik saját kezdeményezésükre nézték meg az Országházat magyarországi látogatásuk alkalmával.

2023. március 01. 19:44
null

„Bréking! Az ukrán gyerekek elfoglalták a magyar parlamentet!” – jelentette szerda délután Facebook-oldalán Vajda Zoltán. Az ellenzéki képviselő arról számolt be, hogy bucsai ukrán gyerekeket látott vendégül Baranyi Krisztinával egyetemben – a ferencvárosi polgármester nemrég létesített testvérvárosi kapcsolatot a Kijev melletti ukrán kisvárossal, ahol minden valószínűség szerint ártatlan civileket gyilkolt meg tavaly áprilisban az orosz hadsereg.

„Zömében játékos programok, kirándulások segítik egy kis időre elfeledtetni az átélt borzalmakat. Boldogan vállaltam a szervezést, amikor jelezték, hogy megnéznék az Országházat is. A program egy torokszorító beszélgetés volt kis "tárgyalópartnereimmel" a Költségvetési Bizottság termében kakaózás kíséretében, majd a parlament épületének megtekintése idegenvezetéssel. Igyekeztem biztosítani őket arról, hogy bár nem mindig történnek gyönyörű dolgok eme gyönyörű falak között, azzal ők ne foglalkozzanak, a magyar emberek szeretik őket” – írja Vajda Zoltán.

Nyitókép: Vajda Zoltán, Facebook

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. március 02. 13:53
Magyar iskolások is látogathatják a Parlamentet, nem látok ebben semmi különöset, hogy ukrán iskolásoknak is megmutatták ezt a szép és az ország méreteihez ma túl nagy épületet. AMIT VISZONT nem szokás diákoknak hangoztatni, az a személyes politikai vélemény, mert ellenkező esetben politikai ellenpropagandává válik az eredetileg humanitárius kezdeményezés.
Robert69
2023. március 02. 13:00
A kormány meg üdülteti öket, gondoskodik az oktatásukról anyanyelvükön, támogatja a hozzánk menekülteket. Persze van aki kihasználja őket.....de a baloldal már csak ilyen. Ja elvtársam, nemlehetsz válogatós a módszerekben.......
II.baljoska61
2023. március 02. 11:08
Fehér ,hetero, keresztény fidesztálib férfiak és nők okádásait lehet olvasni kommentként.. Még ti csodálkoztok, hogy rühell benneteket a világ, mocskos csürhe..
Krupp Skya
2023. március 02. 10:33
Remélem minden gyerek elmúlt már 14 éves. Krisztina: Dédnagyapátok vitte el a magyarok zsebóráját és vette el a magyar lányok szüzességét. Cserébe most Krisztina néni leszop benneteket, a lányok meg ki lesznek nyalva, Kizárólag Soros bácsi érzékenyítési programjának keretében. SLAVA UKRANI HUJ I PIZDU!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!