Kiderült, hogy miért indul magyar parlamenti küldöttség Svédországba és Finnországba

2023. március 04. 08:56

Kövér László árulta el a részleteket. (Videó)

2023. március 04. 08:56
null

Kövér László a Hír TV-nek nyilatkozva jelezte, hogy Finnországba és Svédországba utazik Hende Csaba volt honvédelmi miniszter és Németh Zsolt a külügyi bizottság elnöke, mielőtt a magyar parlament ratifikálja a két ország NATO csatlakozását.

Svédország és Finnország a legválogatottabb jelzőkkel sértegette Magyarországot éveken keresztül

– mondta az Országgyűlés elnöke. Állítása szerint ezek tisztázása miatt indul delegáció Skandináviába, mielőtt hazánk ratifikálja a két ország NATO csatlakozását.

A videót itt tudják megtekinteni:

***

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. március 05. 12:35
Miért indult parlamenti vizsgálóbizottság Svédországba? Ha dr Sem(mi)lyen benne van, akkor tudjuk, ha nincs, akkor érthetetlen. A magyar kormány, ill. bocsánat, a magyar parlament Fidesz frakciója a magyar miniszterelnök, és a magyar érdek ellenében cselekszik, ezt kijelenthetjük.
brekker
2023. március 05. 00:47
Arra azért befizetnék, amikor Németh Zsolt a maga tisztán hallható ragadós nyelvú beszédmódjával elkezdi fűzni Sanna Marint.
brekker
2023. március 05. 00:39
Buli se lesz, minek az egész?
brekker
2023. március 05. 00:28
Németh Zsolt elviszi az usa akaratát a kibékülésre, és kibékülünk, miközben Hende Csaba szétteszi a kezét, hogy tulajdonképpen miért is van ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!