„Fogalmam sincs, mi történhetett velem” – megszólalt Kis-Benedek József, aki az ATV élő adásában esett össze

2023. március 23. 11:55

A biztonságpolitikai szakértő jelenleg is a Honvédkórházban lábadozik.

2023. március 23. 11:55
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, az ATV Mai téma című műsorában szerda este élő adásban esett össze Kis-Benedek József katonai szakértő. Miután a katonai szakértő rosszul lett, a csatorna azonnal reklámszünetet tartott, mentőt hívtak.

A Blikk telefonon érte utol Kis-Benedek Józsefet, aki továbbra is kórházban van, a zárójelentését várja. „Nagyon köszönöm az érdeklődést, fogalmam sincs, mi történhetett velem.

Azt éreztem, hogy szédülök, forog velem a világ. Aztán eldőltem, mint egy zsák.

Még folyik a vizsgálat, tegnap este óta itt vagyok a Honvédkórházban. Hálás vagyok a csatornának, gyorsan cselekedtek. Nem történt még hasonló sem velem korábban, úgy néz ki, valahol el kell kezdeni” – tréfálkozott a szakértő.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chardonnay99
2023. március 23. 19:34
Lehet, hogy a műsorvezetők energiaspórolás miatt néhány fürdést kihagytak, és ennek mellékhatása miatt ájult el Kis-József Benedek?
Bradanek
2023. március 23. 18:05
Megmérgezte a CIA.
simonvitéz
2023. március 23. 17:52
Jobbulást kívánok a szakértő úrnak!
Salamander
2023. március 23. 17:13
Kis Benedek József ezredes úr a korához képest túl sokat szerepel, oktat stb. pörög. Ennek meg szokott lenni az ódiuma. Szókratész azt mondta, "akinek jó felesége van az boldog ember, akinek rossz, az filozófus lesz" - azaz elhúz otthonról, dolgozik, tanít, pörög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!