Eljárás indul Hadházy Ákos ellen a szerdai kordonbontás miatt

2023. március 30. 13:41

Meglátása szerint azért csak őt jelentik fel, mert őt tartják az akció szervezőjének.

2023. március 30. 13:41
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy a Momentum képviselői szerda reggel elbontották a Karmelita előtti kordont.

Szabálysértési eljárást indít ellenem a rendőrség – mondta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Telexnek, miután

szerdán reggel részt vett a momentumos képviselők kordonbontó akciójában az I. kerületi Karmelita előtt.

A képviselő a Telex helyszíni tudósítójának azt nyilatkozta, megkérték, hogy mondjon le a mentelmi jogáról. Hadházy Ákos azt mondta, megteszi ezt. Meglátása szerint azért csak őt jelentik fel, mert őt tartják az akció szervezőjének.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a Telex kérdésére válaszolva azt válaszolta, hogy a be nem jelentett rendezvény békésen zajlott. „A rendőrség a rendezvény szervezőjével szemben gyülekezési joggal visszaélés szabálysértés elkövetése miatt feljelentést tesz” – írták.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2023. április 01. 07:46
Az eljárásokat már unom. Végre legyen olyan következmény is, ami elrettentő hatású.
DrPepper
2023. március 31. 08:22
Valószínűleg hibát követtek el, amikor úgy alakították ki a Karmelita bejáratát, hogy paparazzók számára hozzáférhető legyen. Lehet, hogy az lesz a megoldás, hogy építenek egy külön kocsibejárót, vagy egy Downing street típusú kerítést. Oszt' jónapot.
Harci pingvin
2023. március 30. 19:44
Okostojás! Az épitési terület volt, vagy politikai okok miatt ( gy.k. ne lehessen tünteni ) zárták le?
Dunhill67
2023. március 30. 18:38
csak úgy irónikusan...ha 2006-ban egy bejelentett esemény apropóján gumilövedékezni,kardlapozni lehetett (demokratikusan,"természetesen")....akkor 2023-ban egy BE NEM JELENTETT tiltakozó megmozduláson az éles lőszer a minimum
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!