Újra építési kordont bont a Momentum a Karmelitánál

2023. március 29. 09:05

Fekete-Győrék a kordondarabokat összeláncolták és ponyvával takarták le.

2023. március 29. 09:05
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy március 14-én bontott először építési kordont a Momentum teljes parlamenti frakciója Hahdázy Ákos független parlamenti képviselővel a Karmelita kolostor körül.

Szerda reggel újra próbálkoznak az ellenzéki párt képviselői, amit a Telex élőben közvetít. A hvg tudósítása szerint az építési kordont a párt politikusai és aktivistái a Színház utca két oldalán bontotta meg. Gelencsér Ferenc és Hadházy Ákos a demonstráció egy pontján ráült a kordondarabokra, őket a rendőrök távozásra szólították fel.

Az építési kordonbontók közül többen átsétáltak a Sándor palotához. Orosz Anna, Hajnal Miklós és Bedő Dávid országgyűlési képviselők is közöttük vannak. Hajnal a hvg-nek elmondta: azok a kordonok, amik a sajtót akadályozzák, nincsenek rendjén. Most egy-két órát maradunk, hogy ne tudják olyan gyorsan újraépíteni a kordont, mint múltkor – tette hozzá.

Mindaddig le fogjuk bontani a hatalom kordonjait, amíg vissza nem adják a kérdezés jogát a független újságíróknak! – írta Facebook-oldalán Fekete-Győr András.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2023. március 30. 08:37
:D Hát talán először még volt némi hírértéke. Hadd bontogassák, jobb dolguk úgy sincs. Én külön állítanék nekik, hogy legyen mit naponta bontogatniuk.
pipa89
2023. március 29. 15:26
Szóljon már ennek a tehetségtelen, életképtelen bagázsnak valaki, hogy meg kellene az embereket hallgatni, hogy mit akarnak, nem legózni kell az építkezési kordonokkal, elektromos rollert zuhanyoztatni, és jó lenne, ha a napelem és atomerőmű közötti különbséggel is tisztába jönne, hogy a 2005-ös népszavazás történelmi szégyenének forrásával is képbe jöhetne ez a nyikhaj balf.sz! ÁÁÁ, ez a FEGYŐR egy mihaszna p.öcs. Semmi köze a politikához, de még a felelősséghez sem!
smnl
2023. március 29. 13:15
Kétségbeesett kapkodás a hanyatló Momemtumtól, megint építési kordonokat bontanak. Szánalmas és nevetséges. Sértő, hogy ilyen ellenzéke van a kormánynak. Tehetségtelenek, gyávák és nagyon kevés pénzért megvehetők. A dk tartalékosai megeszik ezeket reggelire...pedig azok is mélyen ülnek...
5m007h 0p3ra70r
2023. március 29. 13:09
Jó hogy vannak ezek a kordonok. Így az ilyen naplopók időről irdőre megerősíthetik a saját létezéstudatukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!