Eladná luxusbirtokát Galambos Lajos

2023. március 17. 15:56

Az irányár 5,1 milliárd forint.

2023. március 17. 15:56
null

13 millió eurós, azaz több mint 5,1 milliárd forintos irányáron ismét piacra dobta mocsai luxusbirtokát a börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi – szúrta ki a Pénzcentrum.

Galambos Lajos lassan 7 éve, letartóztatása után határozta el magát először, hogy eladja mocsai birtokát, akkor egy német oldalon 8,5 millió euróért, vagyis 2,6 milliárd forintért árulta.

A többhektáros Mocsa melletti kastélyszerű kúriához nem csak úszómedence, de saját halastó és őspark is tartozik.

A hirdetést itt tekintheti meg:

Eladó kastély, Mocsa

A TATABÁNYAI OPENHOUSE-FUTURE INGATLANIRODA ELADÁSRA kínálja a 157239-es referencia számú páratlan adottságokkal rendelkező LUXUS BÍRTOKOT, BOLDOGASSZONY PUSZTÁN. A csodálatos birtok TÖBB MINT 100 ÉVES ŐSPARK ÉS TÖBB SZÁZ ÉVES TÓ ölelésében helyezkedik el. A rezidencia ékköve az Esztergomi hercegprímás által 1904-ben, templomépítési építőmesteri módon építtetett kastélyszerű épület, mely össz LAKÓTERÜLETE 920M2.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2023. március 19. 07:38
Szinte hihetetlen, h. ennyi pénz van a szórakoztató iparban. Az pedig érthetetlen, h. a kiderült csalás-lopás után nem talált értelmes választ ez a nagyeszű, nagypénzű szivar. AKKOR kellett volna AZONNAL fizetni, vitatkozás helyett. Különben kicsit sajnálom, látszik rajta, h. nincs rendben.
Vad Virág
2023. március 19. 05:16
Azért ez nem normális, hogy ennek az embernek akármihez, bármihez még szava lehet. Röhej.
krampus
2023. március 19. 03:10
Erdemes kilistazni a 2milliard feletti ingatlanokat...nos Lajcsi lehet ennyire ertekeli azt a regi "romhalmazt", de joval olcsobban jobbakat lehet venni a piacon. Nemreg volt meghirdetve 4milliard korul valamelyik milliardos hasonlo birtoka. Annyi kulonbseg volt kozte, hogy az izleses volt , halastoval meg Atyauristennel. Szinten a balatoni "ev boraszata" hotel stilusosabb es joval olcsobb. Ahhoz meg jon vagy 10 hektar szolo is, ha jol emlekszem. Lajcsi ezt ennyiert nem fogja eladni, meg ha naponta ingyen tolja a szerenadot 10 even at , akkor sem.
Hazafi Teddymackó
2023. március 18. 19:28
harmadát éri az ingatlan. De mivel Lajának köll a pénz de sürgősen, a negyedénél többet nem szabad ajánlani érte. This is the music industry.(Ford Fairlane,1988)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!