Dobrev Klára: Reális veszély a huxit

2023. március 20. 09:02

Szerinte Orbán 12 éve nem is kormányoz.

2023. március 20. 09:02
null

Dobrev Klára interjút adott az RTL-nek. Az interjúban kifejtette, hogy nem elégedett a DK támogatottságával, „azért is dolgozunk, hogy minél többen érezzék át, hogy itt van egy másik Magyarország, mert az Orbán-kormány a szakadékba, az unióból kifelé vezet minket”.

A huxitról kifejtette, hogy „Orbánék turbó fokozatra kapcsoltak, egy olyan göbbelsi propagandát erőszakolnak a magyar állampolgárokra, miszerint mindenért az Európai Unió felelős. Látható az elmozdulás, különösen azoknál a szavazóknál, akikhez csak a kormánypropaganda jut el. Én mélységesen hiszek abban, hogy a magyar emberek túlnyomó többsége uniópárti. [...]

A kormány kormányzásáról így nyilatkozott: „a közvélemény-kutatások sem adják vissza azt a mérhetetlen csalódottságot és elégedetlenséget, ami az országban van. 

Itt nincs szakpolitika, itt csak hatalompolitika van. Nem úgy ülnek le egy asztal köré, hogy azon gondolkodnak, hogy hogyan legyen jobb az egészségügy vagy az oktatás, hogyan lehet innovatívabb és zöldebb a magyar mezőgazdaság, hanem csak azt nézik, hogy a saját hatalmi játszmájukban mi az, amit megtehetnek, meddig mehetnek el.”

Nyitókép: Peter Kohalmi / AFP

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik