54 éves pedagógust indít Budafokon a DK

2023. március 12. 09:51

Perlai Zoltán a 2024-es választáson fog harcba szállni a polgármesterségért a jelenleg a Fidesz által irányított kerületben.

2023. március 12. 09:51
null

A DK Perlai Zoltánt indítja Budafok-Tétény polgármesterjelöltjeként 2024-ben – közölte a párt sajtóosztálya az MTI-vel.

Perlai Zoltán 54 éves pedagógus, nős, két középiskolás fiúgyermek édesapja, és tősgyökeres budafoki családból származik. Közel két évtizedes középiskolai pedagógusi munkáját követően az oktatásirányítás különböző területein szerzett államigazgatási tapasztalatokat, közoktatási uniós és hazai projekteket vezetett az ország számos pontján az elmúlt tíz évben, derül ki a DK közleményéből.

A Demokratikus Koalíció biztos abban, hogy közel 30 éves budafok-tétényi közéleti tapasztalata Perlai Zoltánt teszi a legalkalmasabbá arra, hogy képviselje a kerületben élőket. Sok sikert kívánunk ahhoz, hogy Budafok-Tétény legyen több, mint egy kerület! – zárul a közlemény.

A kérdéses kerület regnáló polgármestere egyébként a fideszes Karsay Ferenc.

(Forrás:MTI)

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc felszólal a parlamentben. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2023. március 12. 18:01
közoktatási uniós és hazai projekteket vezetett az ország számos pontján az elmúlt tíz évben, . Mert ebben a szer FideszNer rendszerben nem volt nekije előbbre jutási lehetősége, szakmai perspektívája. Nebzd már meg!
HunCsz
2023. március 12. 16:42
Na mit müvelt ez a 54 éves ''pedagogus'', amiért a ferihez és a demizson klára asszony maffiájának védelme kellhet. A bite ügy után biztonságot keres. Egyébként döppenet, hogy mekkora mulasztások vannak az oktatásban. A legaljasabb söpredrédeket telepitette ide az Szdsz és a mai napig ezek élet-halál urai a gyerekink fellett a beteges pszihoanalitus perverz szakértőikkel. Teszik is profin a dolgukat a fiataljainkon látszik Jó van ez igy?????
nyugalom
2023. március 12. 15:38
Remek tanito lehet a dk-ból!
MintaPedagógus
2023. március 12. 15:15
S tessék mondani, hol tanít ez a rongytanár? Azonnal fel kell jelenteni a tankerületnél, mert ilyen dékás szarember gyermek közelébe nem való!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!