„Felháborító, hogy a rendőrterror felelősei elkerülték az igazságszolgáltatást” – így áll ki Schiffer András Budaházy Györgyék mellett

2023. február 28. 15:37

Az ügyvéd szerint elképesztő, hogy a Charlie Hebdo elleni vagy a bataclani lövöldözések után még Budaházy cselekményeit minősítik terrorcselekménynek.

2023. február 28. 15:37
null

Schiffer András rövid videóüzenetben állt ki Budaházy György és társai mellett. Az egykori országgyűlési képviselő szerint „egészen hihetetlen” az, hogy az igazságszolgáltatás most példát akar statuálni Budaházyékon, és „világnézeti, politikai célzattal meg akarja mutatni, hogy ki az úr a háznál”.

Akkor, amikor túl vagyunk már olyan terrorcselekményeken mint a Charlie Hebdo- vagy Bataclan-merénylet, egészen hihetetlen, hogy azokra a cselekményekre, amiket elkövettek Budaházyék és társai, így minősítik” 

– fogalmazott Schiffer, aki felháborítónak nevezte, hogy eközben a 2006-os rendőrterror felelősei elkerülték az igazságszolgáltatást. 

A teljes videóüzenetet megtekintheti itt: 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2023. február 28. 23:40
Egyébként..mikor Budaházyt perbefogták..Schiffer akkor még nem volt ügyvéd? Akkor kicsit veszélyesebb lett volna védeni gondolom..De úgy emlékszem Morvai és Gaudi-Nagy akkor álltak ki mellette ..
tevevanegypupu
2023. február 28. 20:19
Nem helyeslem..bár látom nagyon nem szeretik amit irtam..Talán közrejátszik az is, hogy Budaházy..de főleg a mögötte álló társulat eléggé ellenszenves nekem..Morvai Krisztina és Gaudi Nagy persze nem..de a többiek igen. Nem tudom Budaházyék tényleg belőttek-e Hillerhez és dobtak-e Molotov koktélt Kóka házára..de ez azért nem tartozik a normális tiltakozások közé, ha megtörtént. Semmiképpen nem hasonlitanám össze egyébként a Charlie Hebdo elleni támagással az esetet, nem is tudom hogy jött ez ide..A tiltakozások amiket Budaházyék szerveztek inkább hőzöngésnek tűnnek, szervezetlen, spontán "maj' mi megmutatjuk" stilusban..Sok olyasmi történ a gyurcsányi rendőrtámadás után az ellenoldalon, amit nem is lehetne komolyan venni.. elég primitiv reakciók és nagyon rövid ideig tartottak. A nagy tiltakozások, országosan és szervezetten elmaradtak..Hogy Budaházyt elitélték, azon nem lehet csodálkozni..hogy most mit remélnek Novák Katalintól azt nem tudom. Budaházyék teljes mértékben a mostani kormány ellen vannak a Mi hazánkkal egyetemben..utóbbi semmi jelentőset nem tett azon kivül, hogy Duró Dóra elégetett egy könyvet, a férje meg az EU-s zászlót..Budaházy inkább anarchistának tűnik mint józan fejjel gondolkodó forradalmárnak..Schiffer szeintem téved..kár beavatkoznia ebbe negyedórai hirnévért..főleg úgy nem kellene, hogy nem olyan régen a DK egyik olyan politikusát védte, aki százszázalékig egyetérthetett a rendőrterrorral..
Bell & Sebastian
2023. február 28. 19:35
Emberiesség ellenes bűnök sosem évülnek el. Hát hajra!
Lajoss
2023. február 28. 18:04
Bandi,dobjanak be a te otthonodba is egy molotov-koktélt,hogy megértsd,hogy mi a terrorizmus..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!