Baloldali kampánypénzek: Márki-Zay megcáfolta saját korábbi állítását

2023. február 21. 10:15

Egy korábbi interjúban még azt mondta, nincs minden kampányköltésről számla, mostanra megváltozott a véleménye. Újabb adalékok az amerikai támogatások ügyéhez.

2023. február 21. 10:15
null

Két héttel ezelőtt számoltunk be róla, hogy a Vásárhelyi Televízió Időben című adásában Márki-Zay Péter az ellenzéki kampányköltésekről azt mondta, hogy az Állami Számvevőszék az összes számlát, a mögöttük lévő szerződést és a támpéldányokat is bekérte.

– jelentette ki, majd azzal folytatta: amit tudtak, azt leadták.

Találtak párat? 

A hódmezővásárhelyi tévé újra behívta a polgármestert, a műsor elején már azon kezdtek kacarászni, hogy az Állami Számvevőszék is nézi a városi televízió adásait, ugyanis a múltkori adásuk után egy közleménnyel reagáltak Márki-Zay Péter szavaira.

A csütörtöki műsorban az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltje újra felháborodásának adott hangot, amiért az ÁSZ vizsgálja a Mindenki Magyarországa Mozgalmat. 

A tavaly év végén feloldott titkosítású titkosszolgálati jelentés szerint az ellenzék 1,8 milliárd forintnyi dollárt kapott a Korányi Dávidhoz köthető Action for Democracy közvetítésétől. Márki-Zay megismételte, szerinte az Állami Számvevőszéknek semmi köze a mozgalmához, ugyanis az nem párt és nincs benne közpénz. 

A politikus ellentmondva legutóbbi nyilatkozatának leszögezte

„minden számlát leadtunk most is az ÁSZ-nak.”

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. február 22. 14:09
A háború és a szankció pártiak Putyin szövetségesei! A szankciók és a háború konzerválják a Putyin rezsimet és konfliktusos viszonyát Ukrajnával, Európával és az USA-val. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán gazdagodnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert, azt hiszik, hogy ha az USA és jópár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi. A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
Krupp Skya
2023. február 21. 14:58
Nem voltak amerikai kampány pénzek Márki Zay összesen öt dollárt kapott a CIA-tól hogy vegyen minden gyerekének egy 50 filléres fagylaltot a néger gyerekének meg egy egy Forintossat.
Lajoss
2023. február 21. 14:38
Már megint egy nagy leleplezés..Bruhaha
Gullwing
2023. február 21. 12:38
Ez a faszi annyira de annyira ostoba, hogy a moslékos vederben nem találni ettől kreténebet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!