Egy MSZP-hez köthető vállalkozás is felbukkant a dollárbaloldal botrányábában

2023. február 28. 10:28

Tóth Bertalan volt kabinetfőnökének cége is kapcsolatban állt a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett, a baloldali kampány egyik főszereplőjeként is tevékenykedő DatAdat-cégcsoporttal.

2023. február 28. 10:28
null

A Kapcsolat.hu-hoz, vagyis az MSZP-hez köthető vállalkozáshoz is elgurultak a baloldal dollárjai – írja keddi cikkében a Magyar Nemzet. Mint a portál rámutat: a Kapcsolat.hu is felbukkant a Nemzeti Információs Központ (NIK) által a parlament nemzetbiztonsági bizottsága számára készített második részjelentésben (lenti képernyőkép).

Fotó: parlament.hu
Fotó: parlament.hu
A Kapcsolat.hu Nonprofit Kft. ugyanis szintén kapcsolatban állt (fenti kép) a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett, a baloldali kampány egyik főszereplőjeként is tevékenykedő DatAdat-cégcsoporttal.

Így köthető a Kapcsolat.hu az MSZP-hez

A Kapcsolat.hu tulajdonosa dr. Simon Domokos Lajos (lenti képernyőkép), aki – mint a Magyar Nemzet rámutat – Tóth Bertalan (MSZP, frakcióvezető) kabinetfőnöke volt.

Fotó: opten.hu
Fotó: opten.hu

Fidesz: Példátlan akcióról van szó, amelyről minden magyarnak joga van tudni

A Mandiner olvasói számára emlékezetes lehet: Kocsis Máté, a Fidesz-frakcióvezetője Facebook-posztban reagált a dollár-ügyre. Mint írta:

***

Nyitóképen: Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. december 7-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. március 01. 16:51
Még szerencse,hogy az állampárt csak a költségvetéssel rendelkezik..kontroll nélkül..
robertdenyiro
2023. február 28. 16:14
Túl sok diktatúra-propagandát olvasol, ettől pedig frusztrált leszel. Egyszerű: ne járj ide, ha nem tetszik a kínálat. A "vezér kedvenc vejének" céghálózatáról bőségesen találsz cikket a "függetlenobjektív" 444-népszava-nyugati fény-típusú mocskok között. Olvasd azt, ha épp ahhoz van gusztusod. Szerencsére van választék bőven, ez egy ilyen furcsa diktatúra.
nyugalom
2023. február 28. 13:46
Hogy meghizott ez a berci! Az esze meg lefogyott!
Pelso j.
2023. február 28. 13:39
A forintjobboldalhoz köthető hálózatról, cégekről mikor lesz cikk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!