Ittas olasz férfi vezette az autót, ami a villamosmegállóban gázolt halálra egy fiatal nőt

2023. február 19. 21:18

A Bors információ szerint a 41 éves olasz állampolgárságú férfit rögtön a helyszínen megszondáztatták.

2023. február 19. 21:18
null

Mint ahogy arról a Mandiner is beszámolt, eddig tisztázatlan körülmények között, 2023. február 19-én 2 óra körül a VIII. kerületi Harminckettesek tere 1. szám előtt egy személygépkocsi a villamosmegállóba sodródott és elütött egy ott várakozó 23 éves nőt, aki a helyszínen életét vesztette.

A Bors információ szerint egy 41 éves olasz állampolgárságú férfi volt a sofőr. A férfit a helyszínen megszondáztatták, és

pozitív eredményt mutatott a műszer.

A Telexnek a BRFK megerősítette, hogy valóban egy olasz férfiról van szó, és azt is megerősítették, hogy az alkoholszonda szerint ittas volt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Odone Ricci
2023. február 20. 08:19
Tragikus eset, őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A hir szerint olasz állampolgárságú az ittas vagy-és drogos gyorshajtó. Sajnos egyre több az olasz állampolgárságú idegen, pl. román, moldovai, magrebi (É-Afrika), pakisztáni, ukrán sinti-rom, albán, szerb stb. akik arról is hiresek, hogy hétvégén leisszák magukat, de autóba ülnek. A csütörtök esti és péntek-szombat esti "ivótúra" kezd divatos lenni már az olasz kiskorúaknál is, akik üvegszám veszik a sört és vodkát, hogy igyanak az utcán vagy parkokban összegyűlve. Majd a papa autóján indulnak haza hajnalban, ha haza érnek egyáltalán....
Namond
2023. február 20. 04:30
Ez súlyosabb közlekedési bűncselekmény, mint Rezesováé.
krampus
2023. február 20. 02:19
Ideje lenne vegre normalis buntetest adni pias vezetesert. Barmelyikonket kinyirhatja az, aki drogosan vagy piasan ul az autoba. Ha 5000 euro meg 3 ev jogsibevonas lenne a buntetesi tetel, meggondolna a sok alkesz, hogy inkabb taxit hiv e. Ha meg gyilkol emiatt mert balesetet okoz, siman 5 evre sittre vagnam es a karosult csaladjanak fizessen vagy 20milliot minimum. Szorakoznak itt az embereletekkel a nyomorult ugyvedek es birok a drogos, alkesz seggfejek miatt.
kafabatka
2023. február 20. 00:27
A telefonját sem hagynám ki a vizsgálati szakaszban. Gyakran látni menet közben nem csak üzenetet olvasó,de SMS-t író nagyfiúkat és nagylányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!