Váltóvassal tett rendet a villamosvezető a Hungária körúton (VIDEÓ)

2023. február 22. 08:56

„Takarodjatok innen, a k**va anyátokat” – szólt szolidan a BKK-dolgozó.

2023. február 22. 08:56
null

Az rtl.hu kedd esti cikkében azt írja: a Hungária körúton, egy kereszteződésben kezdett dulakodni néhány férfi, amikor az arra haladó villamos megállt, a vezető lepattant és egy

felszólítással véget vetett a csetepaténak. A Budapesti Autósok olvasói videót osztott meg az esetről, amely alább látható: 

A BKK-dolgozó vascsőnek látszó tárggyal volt felszerelkezve, de valószínűleg váltóvas lehetett az eszköz, ami a váltóberendezés kézi átállítására szolgál. A lap szerint a villamosvezető azt nehezményezte, hogy ha kevésbé szerencsés, akkor el is üthette volna a dulakodókat, és akkor neki kell börtönbe menni miattuk.

Nyitókép: YouTube

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. február 22. 21:48
Régen úgy volt a Kresz, hogy az autó előtt egy piros zászlóval egy embernek kellett szaladni, hogy autó közeledik, vigyázzatok. Most szintén, váltóvas lóbálás, villamos közeledik!
pragmatika
2023. február 22. 19:47
Hmm.... :) Ezentúl minden rendszerető ember ezen a villamoson szeretne utazni.
akkor ki
2023. február 22. 19:25
Ilyen tökös emberek kellenek ide ebbe a porfészekbe! És nem fotel proletárok hada.
Anti PRO-woke
2023. február 22. 16:55
Budapesti Budapest te csodás, a Dunát mennyi híd öleli át...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!