Gyöngyösi Márton teljesen odavan, hogy Zelenszkij megfogta a kezét

2023. február 10. 21:56

„Erős, határozott kézfogása volt, érezhetően edzésben van” – nyilatkozta kendőzetlen őszinteséggel a Jobbik elnöke.

2023. február 10. 21:56
null

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, lyukas magyar zászlót kapott a Jobbik elnökétől Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Parlamentben. Ismert: Gyönyösi Márton 2014-ben még választási megfigyelőként vett részt, az Európai Unió által el nem ismert Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságokban,

amiért a jobbikos politikust az RTL akkori műsora szerint kitiltották Ukrajnából.

Gyöngyösi pénteken a Blikknek nyilatkozva már arról beszélt: EP-képviselőként találkozni is tudott az ukrán vezetővel, amelyre így emlékszik vissza:

„Sikerült a testőrök, újságírók gyűrűjében úgy pozícionálni magam, hogy elé tudjak állni. Testőrök sem ugrottak elé, hiszen az EP politikusaként én is jelen lehettem. Angolul szólva azt mondtam: Zelenszkij úr, kérem, fogadja el az '56-os szabadságharc szimbólumát, ami mit sem vesztett aktualitásából. 

Először meglepődött, de aztán láthatóan értette, miért adom a zászlót neki, megköszönte és méltányolta, aztán már sodorták is tovább. Úgy 3 másodperc alatt lezajlott az egész” – idézte fel a Jobbik politikusa.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timeslot
2023. február 15. 18:05
Pofáján nincs bőr! Korábban listázza volna.
yes_we_can
2023. február 12. 00:50
Gréczy is megfogta neki,mi ebben a truvaj?
Attologic
2023. február 11. 21:52
Biztos hogy a kezedet fogta meg? Nem a farkadat?...es azert vagy extazisban?
amca
2023. február 11. 19:03
Gyagya. Lehet fokozni, Elmész Gétzy Getzyhez, úgyis etsak vagytok Megtanít szokni..sic. Legközelebb leszokod Grünt..sic. Mindketten hepik lesztek. te ,mert leszoptál 1 moschlék szuperstart. Te meg.mert szophattál.. Foto. Film. Pornostar gyagya..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!