Így magyarázza a 444 a benézett orosz zászlót

2023. február 06. 16:00

A lap állítása szerint: „Nem nehéz belelátni a koreográfiába az orosz zászlót, akár azért, mert a Fradi kispadján orosz edző ül, akár ennél súlyosabb ok miatt.” 

2023. február 06. 16:00
null

Ahogy arról a Mandiner korábban is beszámolt, a 444 cikke alapján több médiaorgánum is tévesen közölte a hírt, miszerint az orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni mérkőzés előtt. Az igazság azonban az, hogy a Fradi-tábor a velük régóta baráti viszonyt ápoló bécsi labdarúgócsapat, a Rapid Wien szurkolói csoportának 35 éves születésnapjáról emlékezett meg ezzel a gesztussal.

A zöld-fehér és a kék-piros színpárok ugyanis a bécsi labdarúgócsapat színei is egyben.

A 444 állítása szerint: „Nem nehéz belelátni a koreográfiába az orosz zászlót, akár azért, mert a Fradi kispadján orosz edző ül, akár ennél súlyosabb ok miatt.”  Azt nem részletezte a lap, hogy milyen súlyosabb okokat vél a „nem orosz zászló” kirakása mögött.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feszojidnal
2023. február 07. 12:59
Én azt mondom tiltsuk be ezeket a színeket.
elfújta az ellenszél
2023. február 07. 09:11
Az oroszok már a spájzban vannak ezeknél az eszelőseknél
Vakfolt
2023. február 07. 06:54
Először le kellett vágni a képről a másik klub feliratát, aztán már mehetett is a gecizés. Aztán mikor lebuktak, akkor egy napig kotlottak rajta, hogy mit hazudjanak, miért is tenne ki a Fradi orosz színeket, és ezt a béna faszságot bírták összekrákogni, hogy mert az edző orosz. És ez miért érdekelné a szurkolókat? De azt persze nem mondhatták, hogy teljesen mindegy mit gondoltok, már be vagytok mocskolva, hiszen a fotó már elkezdte a saját életét.
hjrvss
2023. február 06. 20:55
Igen, a 444 megírta a tutit, miközben "újságírójuk", az országos fradi drukker Nagy Józsika meg épp ott ücsörgött a koreográfia mellett. Szánalmasak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!