„Jól tette, hogy leszúrta” – üzenték a Deák téri késelő rokonai az áldozat családjának

2023. február 25. 12:22

A késelő családja szerint Martin, a pénteken meghalt 18 éves fiú volt a hibás.

2023. február 25. 12:22
null

A TV2 Tények riportja szerint a Deák téri késelő nem kért bocsánatot az áldozat családjától, sőt,

Hozzátették, hogy az ő családtagjuk „jól tette, hogy leszúrta”. Végül az nem derül ki a riportból, mikor üzenték mindezt a rokonok: a késelés híre vagy a halálhír után.

Megírtuk: vasárnap hajnalban két társaság találkozott a belvárosi Deák téren, ahol a tettes és a későbi áldozat egy lány miatt összeverekedett. A szintén tizennyolc éves K. Zsolt ekkor pillangókésével halántékon szúrta Martint. Az elkövetőt a késelés után tizenöt órával végül Kőbányán fogták el, megtalálták nála a kést is. Őrizetbe vették, de vallomást egyelőre nem tett.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mrbiti
2023. február 26. 09:44
Nem cigány hanem egy fehér pszichopata volt, ahogyan látható a családja is az. Nem számít a bőrszín az ilyen emberek nem valók az életre.
Osztap Bender
2023. február 26. 07:38
Megírtuk: vasárnap hajnalban két társaság találkozott a belvárosi Deák téren Szóval magyarul két cigány banda esett egymásnak a Deák téren, aztán az egyik cigány haramia leszúrta a másik 18 éves cigány haramiát valami luvnya miatt. A "szokásos" budapesti, mindennapos történet. Mindezt a főváros közepén, úgy hajnaltájt. Gondolom a környéken járőröző, felfegyverzett "fázunk és félünk" fiúk szeme láttára. A ragyás belügyminiszter persze ezekről tudomást sem vesz. Bezzeg a zsinagóga védelme, a buzifelvonulások biztosítása, a "hősök napja" megemlékezése tiltás, üldözése! Az igen, az már megy neki.
BlancoAgilon38
2023. február 25. 20:16
Szar cigányok.
Saksafar
2023. február 25. 19:38
Ugye nem kell sokat tippelgetnem kinél van kés, amikor szórakozni indul? És látszik is, hogy miért, mert aranyos, rendkívül kifinomult családja van. Ugyanezek kíváncsi lennék mit mondanának fordított helyzetben, ha megüzennék nekik ugyanezt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!