Elhunyt a Deák téren megkéselt fiú

2023. február 24. 13:41

Az édesanyja számolt be a tragikus hírről.

2023. február 24. 13:41
null

A Mandiner vasárnap számolt be róla, hogy késelés történt a Deák térnél.

A Bors azt írja, elhunyt a Deák téren vasárnap hajnalban megkéselt 18 éves Martin. A tragikus hírt édesanyja jelentette be. A letartóztatásban levő tettes és családja nem kért bocsánatot – írja a lap.

A lap beszámolója szerint a fiatalember négytagú társaságával szórakozni indult múlt szombat éjszaka. Éjfél után két órával már éppen hazafelé indultak, amikor szóváltásba kerültek egy másik társasággal.

A vitát végül a szintén 18 éves K. Zsolt zárta le, aki egy késsel fejen szúrta Martint. 

A lap közölte, hogy az áldozatot életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, azt követően annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni.

Péntek délben azonban Martin édesanyja bejelentette a fia halálát.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2023. február 25. 16:27
Leírtad nekem, hogy "Te tudatlan kis pöcs!", aztán meg morogsz, hogy személyeskedés van a kommentben - azaz azt kifogásolod, ami éppen neked felróhatóan került a beszélgetésbe. Egyébként még így is annyira szakszerű választ kaptál, amilyet csak lehetett, ilyen beköszöntés után. A "fölösleges elméleti vitákról" meg annyit, hogy egy konkrét kérdés-válaszra TE bemásoltál mindenféle általánosságot az iszlámról, most meg elkezdtél ENGEM félteni a "fölösleges elméleti viták" miatt, amelyeket ugye te akartál elkezdeni, mert az adott kérdésben nem volt igazad, ezért tereltél a nagy általánosságok felé. Részemről elengedtem; szép napot és békességet neked.
kubota
2023. február 24. 17:45
A tosztelt k.Zsolt szüleit is örökre munkatáborba küldeni, hogy ilyen hulladék fattyút neveltek!
gabricio
2023. február 24. 16:21
Halálbüntetést vissza kell állítani, és minősített esetekben alkalmazni kell.
bagira
2023. február 24. 16:01
Van aki késsel jár szórakozni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!