Mém-cunamival árasztotta el követőit Sebestyén Balázs (FOTÓK)

2023. február 14. 10:25

A rádiós a kínai kémléggömbbel, a koronavírussal és az Északi Áramlat felrobbantásával foglalkozott.

2023. február 14. 10:25
null

A Rádió1 reggeli műsorának műsorvezetője meglepő Instagram-sztorikat osztott még hétfőn. Ezek legtöbbje különféle összeesküvés-elméletekkel hozható összefüggésbe. 

Az elsőn egy szürke figura látható, akit 2020-ban a koronavírus-járvánnyal, 2021-ben az oltással, tavaly az ukrajnai háborúval, míg idén várhatóan az ufókkal „vezetnek” meg.

oitó: Képernyőfotó
oitó: Képernyőfotó

A második fotón az amerikai elnök látható, aki Holdat is kémléggömbnek nézi a mém szerint:

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

A harmadik kép ugyancsak a kémléggömbbel foglalkozik. A luftballon az olvasható, hogy „az USA robbantotta fel az Északi Áramlat-vezetéket.”

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Míg az utolsó sztoriban azt a kérdést feszegette a műsorvezető, hogy „vajon miért  nem hallunk az Északi Áramlat 2 felrobbanásáról többet a mainstream médiában”.

Fotó: Képernyőfotó
Fotó: Képernyőfotó

Az utolsó két sztorival Sebestyén Balázs vélhetően arra utalhatott, hogy kevés orgánum foglalkozott a magyar médiában Seymour Hersh újságíró teóriájával. Hersh ugyanis úgy véli, az amerikai hadsereg robbantotta fel az Északi Áramlat vezetéket. 

Nyitókép: Instagram-képernyőfotó

***

 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThuleanPerspective
2023. február 14. 14:30
Ne futtassátok már ezt a faszt!! Ez Olyan mintha Vágó István holnap David Icke lenne.
MaBaker
2023. február 14. 13:45
Kurvagyorsan el fogják takarítani Balást minden nem jobboldali kötődésű médiából.
kamasuka
2023. február 14. 12:14
"Az utolsó két sztorival Sebestyén Balázs vélhetően arra utalhatott, hogy kevés orgánum foglalkozott a magyar médiában Seymour Hersh újságíró teóriájával. Hersh ugyanis úgy véli, az amerikai hadsereg robbantotta fel az Északi Áramlat vezetéket." Ha a mainstream nem is foglalkozott vele, foglalkozott vele más, legalábbis Utahban és tegnap Texasban ...
Alcofrybas
2023. február 14. 11:25
Holnapra kiderül róla, hogy tizenöt évvel ezelőtt egyszer a munkatársa térdére vetődött a tekintete, erre tanúk is vannak, egy páfrány az ablakban, meg egy akku a hűtőben, illetve egy cserép, mert a páfrány azóta kipusztult, de a sértett azóta nő lett, így már minden jó az életében, csak azt a pillantást képtelen feldoglozni, ezért perel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!