Keményen beszólt az utca embere az MSZP társelnökének (VIDEÓ)

2023. február 14. 14:31

„Mi van milliárdos? Mi van dolláros?” – szólította meg egy járókelő Komjáthi Imrét.

2023. február 14. 14:31
null

„Úgy beszóltak az MSZP társelnökének az utcán, hogy köpni-nyelni nem tudott” – számolt be az esetről közösségi oldalán Bohár Dániel, a Megafon munkatársa.

„Mi van milliárdos? Mi van dolláros?” – így szólította meg az utca embere Komjáthi Imrét, aki azt is megkapta, hogy külföldről fizetik őket. Majd az idősebb úr az éhségmenet kapcsán elküldte Borsodba az ellenzéki politikust, akinek azt is megjegyezte, hogy ismeri.

Erre Komjáthi azt mondta: „Uram, semmit nem tud rólam!”

Az idős férfi  a beszélgetést azzal zárta,

A beszélgetésről készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. február 15. 12:39
"Erre Komjáthi azt mondta: „Uram, semmit nem tud rólam!”" Sajnos többet tudunk rólad mint amennyit kellene! Mert amit tudunk, annak a /10-de is elég ahhoz, hogy kiforduljon a gyomrunk.
Fenrir
2023. február 14. 21:17
Mint egy színdarab. Mondjuk az utcán beszóltak túlzás, odaállítottak egy bácsit, hogy beszóljon az mszp-snek. De azt bírom hogy az elején fel se nézett a könyvből, mintha csak felolvasta volna a szöveget :))
zakar zoltán béla
2023. február 14. 18:54
Ne iedezz!
NERbot
2023. február 14. 17:52
Mindenkit el kellene tiltani a közélettől, aki anno KISZ- vagy MSZMP-tag volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!