„Hátulról leütöttek viperával, szétnyílt a fejem” – megszólalt a férfi, akit brutálisan összevertek az antifák

2023. február 14. 06:43

Lászlót felismerhetetlenre verték támadói, egy barátja, aki meglátogatta őt a kórházban, infarktust kapott.

2023. február 14. 06:43
null

Mint ismert, eddig négy embert – két német, egy olasz és egy magyar állampolgárt – vett őrizetbe a rendőrség abból a maszkos bandából, amelynek a tagjai viperákkal, boxerekkel, ólommal bélelt kesztyűvel, kalapáccsal és gázspray-vel rohantak le gyanútlan járókelőket, majd verték őket félholtra.

A támadásokat hét-nyolc antifasiszta követte el.

Az elkövetők négy támadást hajtottak végre, amelyeknek nyolc sértettje van. A legrosszabbul Dudog László, a nemzeti rock egyik ismert alakja járt, akinek a fejét felismerhetetlenné verték a támadói. A Blikk szerint párjával a kitörésnapi megemlékezésről tartottak haza, amikor hátulról viperákkal és boxerekkel támadtak rájuk.

Lászlót felismerhetetlenre verték támadói

„Fél tizenkettőkor kézenfogva mentünk haza az V. kerületben, amikor a Bank és a Vadász utca sarkán megálltunk beszélgetni. A támadásra nem is emlékszem, csak arra, hogy a mentősök felkeltenek. Hátulról leütöttek viperával, szétnyílt a fejem, amit a kórházban összevarrtak. A bal oldalam teljesen fel van dagadva, felrepedt az arccsontom, jégakksival borogatom, szedek gyógyszert és kaptam szemcseppet. A barátnőmet kétszer combon szúrták valamivel, sokkos állapotba került, de a helyzethez képest már jól van. Én biztonsági őr vagyok, de így nem tudok dolgozni, táppénzre kell mennem” – idézte fel a Blikknek a szörnyű pillanatokat László, akinek annyi volt a „bűne”, hogy egy amerikai, M65-ös katonai kabát volt rajta. 

Remélem, elkapják mindet és rájuk rohad a lakat a börtönben”  – nyilatkozta a megtámadott férfi, akinek az arca a folyamatos ütlegelések miatt annyira feldagadt, hogy egy barátja, aki meglátogatta őt a kórházban, infarktust kapott.

Nyitókép: police.hu

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. február 15. 14:55
AZ ANTIFÁK SZADISTA ÁLLATOK.NEMZETISÉGTŐL TELJESEN FÜGGETLENŰL AZOK. HITLER MÜNCHENI SÖRPUCCSÁNAK VERŐLEGÉNYEI KUTYAFASZÁK--KEGYETLENKEDÉSBEN--EZEKHEZ AZ Ú.N. ANTIFÁK-HOZ KÉPEST.
zsolti123
2023. február 15. 00:53
A magyar antifa, mint hálózat: Mérce, Tett, Autonómia, Szikra és a csúcson Jámbor? https://pestisracok.hu/a-magyar-antifa-mint-halozat-merce-tett-autonomia-szikra-es-a-csucson-jambor/
kishal
2023. február 14. 16:59
Azért az is megér egy misét, László testvér milyen jelképek alatt pózol a foshbukon...
KBA98
2023. február 14. 16:35
Ezek a szemetek, hogy kerültek ide? Ki hívta és ki engedte be őket? Ki és mikor, mennyi időre zárja le őket, szabadulás esélye nélkül? Mit szól hozzá a Németország? Magyarország egyenlőre egy szuverén ország! Unióból kilépés, a határokat lezárni, kulcsot eldobni! Egyetlen mocsadék USA, német náci vagy bárki ne szólhasson bele országunk dolgaiba. Feriék takarodjanak a bandájukkal együtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!