Szír dílert kapcsoltak le a rendőrök a belvárosi drograzzia során

2023. január 24. 21:41

Péntek este tartottak komplex razziát a hatóságok.

2023. január 24. 21:41
null

Komplex hatósági akciót hajtottak végre pénteken este a fővárosban. A rendőrség adatai szerint tucatnyi embert állítottak elő az V., VI. és VII. kerületben. A tájékoztatás szerint a BRFK és társszervei este nyolctól reggel hatig tartottak folyamatos razziát. Összesen 500 embert igazoltattak, 12 embert kábítószer birtoklása, körözés, ittas vezetés, rongálás vagy járművezetés tiltott átengedése miatt fogtak el. 

Az akció során 318 gépjárművet ellenőriztek, 205 esetben alkoholszondát is alkalmaztak, amely három alkalommal mutatott pozitív eredményt, így eljárás is indult.

Az egyik VII. kerületi szórakozóhelyen a rendőrök kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt elfogtak egy 52 éves, magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgárt. A nyomozók összesen bruttó 165 gramm különböző kábítószergyanús port és tablettákat foglaltak le. Az elsődleges szakértői vélemény a már bevizsgált anyagról megállapította, hogy kokain.

A férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A fogyasztóknak kábítószer birtoklása miatt kell felelniük, ők szabadlábon védekezhetnek.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2023. január 30. 09:59
De ezt hogyan kell elképzelni, hogy átkutatták kutyákkal a random kiszúrt autókat és utasaikat?
csulak
2023. január 25. 14:13
orokre kitiltani az Orszagbol !
fado
2023. január 25. 11:25
Több muzulmán, több bűnözés.
Hazafi Teddymackó
2023. január 25. 09:41
Nemzeti kézben kell lenni a drogpiacnak is. Persze ahhoz előbb legalizálni kell a kannabiszt. Ezredéveken át kultiválták a Kárpát-medencében. Mert a szeszlobbi a prohibíció idején lecsapott rá; ha a fehér erő nem vedelhet, a niggerek se szívjanak, szólt a fáma, majd a Mccarthy-korszak mellékhatásaként az ENSZ alapokmányába is beszivárgott; mintha az emberiségnek attól jobb lenne bármi is, hogy valami hasznosat a politikusok démonizálnak és betiltanak.... Azonban az idők változnak, a remény él! Ne csak alkoss, gyarapíts, hanem hass is, s a haza fényre derül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!