Így gyalázták a Sepsi játékosait a magyarellenes román ultrák (VIDEÓ)

2023. január 29. 16:52

A 26. percben lefújták a Sepsi meccsét a vendég ultrák magyarellenes rigmusai miatt.

2023. január 29. 16:52
null

Alig 25 percig tartott a Sepsi OSK első 2023-ban játszott hazai mérkőzése a román élvonalban, a vendég FCU Craiova szurkolóinak magyarellenes rigmusai miatt ugyanis Florin Chivulete játékvezető kétszer is félbeszakította, majd végleg lefújta a találkozót – számolt be az NSO.

A craiovai csapat ultrái évek óta a legbalhésebbak közé tartoznak Romániában, akik saját játékosaikat és vezetőiket is állandóan fenyegetik. Vasárnap délután Sepsiszentgyörgyön pedig szinte egy pillanatig sem érdekelték őket a pályán történtek – igaz, említésre méltó helyzet egyáltalán nem is volt a lejátszott fél játékrész során – hanem szinte kizárólag magyarellenes rigmusokat harsogtak, a helyi hangosbemondó többszöri figyelmeztetése ellenére.

Chivulete először a 24. percben szakította félbe

a mérkőzést, majd egy perccel később az öltözőbe is rendelte a csapatokat.

Tíz perc múlva folytatódott csak a játék, ám mivel a vendégtábor sem állt le a magyarok szidalmazásával, alig 20 másodperc után a játékvezető végleg lefújta a mérkőzést – a román futball történetében egyedülálló döntést hozva. Nézőtéri botrány miatt szakadt már félbe élvonalbeli mérkőzés (a Rapid–Steaua 2008-ban, a játékvezető megdobálása miatt), gyűlölködő „szurkolás” miatt azonban most először.  

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2023. január 30. 17:49
Tyű ezért faszolni fogunk. Majd jól megbüntet minket az Uefa. Engedély nélküli magyarkodás szabálysértéséért.
Igazszó
2023. január 30. 17:45
A rohadék picsányi az mlsz-es zsidóival elélvezett. Majd gyorsan kijárnak a magyaroknak valami extra durva büntetést a globálzsidlák haverjaiktól.
Reszelő Aladár
2023. január 30. 09:02
Craiova? Róluk a Honvéd is tudna mesélni. . . Felteszem a Sepsi végül kap egy 10.000 Eurós pénzbüntetést a meccset a pedig 3-0-val viszi a Craiova a rendezési hiányoságok miatt.
fogas paduc
2023. január 30. 08:03
Ez európai érték. Rasszisták csak mi lehetünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!