Kukát tolt áldozatának, eltörte az orrcsontját, majd kétszer fejbe rúgta (Videó)

2023. január 05. 15:44

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

2023. január 05. 15:44
null

Súlyos testi sértés bűntette miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki előbb egy hulladékgyűjtő konténert gurított a sértett felé, majd többször megütötte és megrúgta, így az orrcsontját eltörte.

A vádirat szerint az ittas elkövető 2022. március 3-án, egy esztergomi lakótelepi füves területen a sértettet a fején és a testén tíz alkalommal ököllel megütötte. A sértett férfi  az ütések következtében a földre került, ahol az elkövető folytatta a bántalmazást, az áldozat fejét kétszer megrúgta.

A sértettnek a bántalmazást követően az arcán több sérülése keletkezett, az orrcsontja eltörött, amelynek tényleges gyógytartama négy hét.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.  

Az esetről készült videót IDE KATTINTVA tudja megnézni. 

Nyitókép: Ügyészség

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2023. január 05. 16:48
Cigány.
mo ching
2023. január 05. 16:25
Azért van eredménye sorosék dollár millióinak, amit a magyar baloldalra fordítottak. Sokkal több troll gyökérkedik itt, mióta futja rájuk gordonék költségvetéséből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!