Kocsis-Cake: A DK-nál megvan a recept, ők is 1 százalékos pártként indultak

2023. január 20. 21:58

A politikus hosszú percekig nem volt hajlandó válaszolni az ATV-ben arra a kérdésre, hogy tényleg valamilyen pozícióért lépett-e át a DK-ba, ahogy azt előző pártja, a Párbeszéd állította.

2023. január 20. 21:58
null

Délelőtt bejelentette, hogy a Párbeszédből átlép a DK-ba, este már az Egyenes Beszéd vendége volt Kocsis-Cake Olivio. 

A politikus elmondta: egy hete hozta meg a döntését. Elárulta, hogy korábban is volt kapcsolata a Gyurcsány-párttal, hívták is a DK-ből. Az ex-P-s országgyűlési képviselő lépése okairól azt mondta: április 3-a kudarcát elemezve abban egyetértés van az ellenzékben, hogy két dolog hiányzott a kormányváltáshoz: erő és kormányzóképesség.

„Ha az erőt nézzük, azt látjuk, hogy a DK-nál megvan a recept: régen ők is 1 százalékos pártként indultak. A másik a kormányzóképesség. Ez az a terület, ahol a DK az elmúlt időszakban példát mutatott. És ott van Dobrev Klára személye: engem meggyőzött. Rendkívül felkészült és tapasztalt, ugyanakkor empatikus politikus, ráadásul jót tenne Magyarországnak egy női kormányfő Orbán Viktor után” – indokolta Kocsis-Cake Olivio, aki hosszú percekig nem volt hajlandó válaszolni a műsorvezető azon kérdésére, hogy tényleg valamilyen pozícióért lépett-e át a DK-ba, ahogy azt előző pártja, a Párbeszéd állította.

Helyette beszélt az élelmiszerár-inflációról, a jogállamiságról és a fideszes médiatúlsúlyról, majd egy újabb kérdésre kijelentette: nincs benne rossz érzés amiatt, hogy előbb az LMP-t hagyta el a Párbeszédért, majd a P-t a DK kedvéért, mert mindig a kormányváltás lebegett a szeme előtt ezeknél a döntéseknél.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. január 24. 15:17
BUZERÁNS NIGGERCIGÁNYZSIDÓ EZ A CAKK-CAKK BALFASZ.
Igazszó
2023. január 22. 22:32
Ez csak egy koszos nigger volt, maradt is az.
sorivo4
2023. január 21. 22:30
"az LMP-t hagyta el a Párbeszédért, majd a P-t a DK kedvéért, mert mindig a kormányváltás lebegett a szeme előtt ezeknél a döntéseknél" Olyan nem lesz, hiába szédeleg. Viszont lehetne nagykövet egy afrikai országban. Még az se probléma, hogy baloldali, hisz kellőképpen rugalmas.
sorivo4
2023. január 21. 22:27
"hosszú percekig nem volt hajlandó válaszolni a műsorvezető azon kérdésére, hogy tényleg valamilyen pozícióért lépett-e át a DK-ba" Akkor igen. Hisz percekig nem tagadta. Mert nem akart hazudni. De elárulni se. Lehet találgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!