Nem csitul a botrány: „jól fizetett, hivatásos tüntetők” és helyi Soros-aktivisták is lehettek a debreceni tiltakozók között

2023. január 28. 15:35

Ezek a tüntetések a magyar érdekek ellen szólnak – fogalmaz leleplező videójában Bohár Dániel.

2023. január 28. 15:35
null

Emlékezetes, múlt hét pénteken botrányba fulladt az a közmeghallgatás, amelyetmMagyarország történetének eddigi legnagyobb beruházásáról, a kínai akkumulátorgyártó óriásvállalat, a CATL fejlesztéséről tartottak Debrecenben.

Erőteljes kritikát fogalmaztak meg a tiltakozók

A hajdú-bihari vármegyeszékhelyen a tiltakozók környezetvédelmi okokra hivatkozva erőteljes kritikát fogalmaztak meg a beruházással szemben. Az ellenzéki sajtó és a politikusok közben sorra triumfáltak, arról írva, hogy a fideszes város polgárai lázadtak fel a kormány ellen. 

Kik voltak a tiltakozók?

Bohár Dániel videója azonban jócskán árnyalja a fent leírt képet. Ugyanis

A megmondóember videójában rámutatott arra is: a debreceni tüntetéseket szervező egyik egyesület legfontosabb támogatója az Open Society Foundations, azaz Soros György alapítványa. Ezek a tüntetések a magyar érdekek ellen szólnak, hiszen ha célt érnének, akkor a beruházás egy másik közép-kelet-európai országban valósulna meg, az ottani lakosoknak munkát adva – fogalmazott videójában Bohár Dániel.

Mutatjuk az említett felvételt:

Nyitókép: Bohár Dániel, Facebook

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. január 31. 17:17
Meg kell őket hallgatni és haladni tovább.
Papamaci1957
2023. január 29. 08:56
Nem kizárható, hogy a szlovák titkosszolgálat keze is benne van a dologban. Nagyon szomorúak voltak amikor nem ők lettek a nyertesek. És emlékezzünk, hogy próbáltak már beleavatkozni a magyarországi választásokba.
letsgobrandon
2023. január 28. 22:11
FOGALMAM SINCS KI EZ A SOK MOCSKOS VERGŐDŐ GYURCSÁNYISTA BUZI.. .. pedig én kurvára helyi vagyok, vagy 200 ember személyesen ismerek aki egy köpésre lakik az épülő CATL gyártól , de egyik se veri a taknyát hogy nem akarja
Hoth
2023. január 28. 21:02
Jó..tehát villanyautó kell..de akksi az készüljön máshol..a busz is járjon,de ne előttem legyen a buszmegálló...persze. Minden lófasz kell...de ne a szomszédomban legyen..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!