Lincshangulatban telt a közmeghallgatás a fideszes csinovnyikok és a debreceniek között

2023. január 20. 21:17

Veletek vagyunk! És persze folyamatos kapcsolatban a debreceni momentumosokkal.

2023. január 20. 21:17
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Ilyen az, amikor az elnyomó rendszer képviselői nem a gondosan kiválogatott sajátjaikkal, hanem az istenadta néppel találják szembe magukat. Akik tíz, sőt száz év múlva is szeretnének ivóvizet maguknak és unokáiknak, és nem akarnak egy környezetszennyező kínai gigagyárat a szomszédba. Semmi meglepő nincsen abban, hogy lincshangulatban telt a debreceni közmeghallgatás a fideszes csinovnyikok és a debreceniek között. Veletek vagyunk! És persze folyamatos kapcsolatban a debreceni momentumosokkal.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2023. január 22. 14:26
Azért elgondolkodnék, ha a fidesz helyében lennék, kell e mindenáron a kb. 5. akkumulátorgyár ? Nehogy Jászberény legyen Debrecenből. Jövőre választás...
pumuklik
2023. január 22. 11:10
A momentumosok semmilyen munkahelyer sem akarnak, mert ők csak lopásból élnek! ...
machet
2023. január 22. 11:03
Ugyan már.Az egész debreceni balhé egy kormányellenes bolsevik akció,a már jól ismert szervezőkkel a háttérben.Ismeritek őket ugye?
Parm
2023. január 22. 09:06
Fegyőr a politikai halál csókja, vége a tiltakozók mozgalmának is :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!