Világszerte imádták a magyar rendőrök Jerusalema-táncát (VIDEÓ)

2023. január 06. 11:44

A kihívás remek csapatépítőnek bizonyult a „kék család” számára.

2023. január 06. 11:44
null

A magyar rendőrök is csatlakoztak mintegy két éve a Jerusalema-tánc kihíváshoz. Egyenruhásaink Budapest-szerte, több helyszínen perdültek táncra – többek között a Hősök terén, a Halászbástyán, a Citadellán vagy a Bazilika előtt – , és mint egy videóösszeállításból kiderült, a produkciójuk nemcsak itthon, hanem a világ más részein is sokak tetszését elnyerte.

Erre a rendőrség egy követője hívta fel a szervezet figyelmét. Nothoff Ingrid rendőr őrnagy, a BRFK Kommunikációs Osztályának kreatív tartalmakért felelős vezetője ezzel kapcsolatban a Borsnak elmondta, hogy „természetesen utánajártunk az információnak, és amikor megbizonyosodtunk a tényről, óriási büszkeség töltötte el nemcsak a Közlekedésrendészeti Főosztályt, hanem a teljes magyar Rendőrséget is.A kisfilm rengeteg pozitív hozadékot adott számunkra, és

– hangsúlyozta az őrnagy.

Hozzátette, „nagy öröm volt számunkra, hogy a főosztályról 52 rendőr és rendőrségi alkalmazott – köztük például helyszínelők, járőrök – csatlakozott a kihíváshoz, amely remek csapatépítőnek is bizonyult”.

Nothoff Ingrid azt is elmondta a lap megkeresésére, hogy a próbákra kizárólag munkaidőn kívül került sor, és a rendőrök sokáig tanulták a koreográfiát, amit Horváth Orsolya rendőr százados tanított be számukra, aki korábban tánctanárként és fitneszedzőként dolgozott. A koreográfus a felvételen kalocsai népviseletben látható – fűzte hozzá a kreatív tartalmakért felelős vezető.

A legjobb 70 közzé választott videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
creasy
2023. január 07. 09:07
Söt...... a videot megnézve árulkodik egy informácio,utánanéztem, kb.1 percbe került,2021 szeptemberére utal egy esemény,elötte 181 nappal készült a video.
Gyzoltan
2023. január 07. 06:44
-már nemcsak a titkosszolgálatunk tekinthető Izrael magyarországi szekciójának... -és Orbán helytartói szerepe, szerepvállalása, mennyire helytálló..? -máris Izrael szerves részének tekinthetjük a volt Magyarországot, avagy tényleg Amerikához kötődünk, amint azt a magyar államlétet megkérdőjelezők állítják? Esetleg közös izraeli-amerikai megszállás alatt vegetálunk, a magyar érdekek teljes félrelökésével, figyelmen-kívül hagyásával..? -és mitől nemzeti a kormányunk..? -és mely nemzeté..?
yes_we_can
2023. január 07. 03:02
Ezaz! Mindíg csak utánozni,majmolni.
BlancoAgilon38
2023. január 06. 22:09
LOL! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!