Kitálalt egy informátor a Hír TV-nek: szerinte még a kampányban dolgozók sem tudhatták, kiknek fizet a dollárbaloldal

2023. január 08. 17:15

A Célpont stábjának nyilatkozva az MMM egykori dolgozója körbeutalásokról és átforgatott pénzekről beszélt.

2023. január 08. 17:15
null

„Újabb részletek derültek ki az elmúlt harminc év legnagyobb kampányfinanszírozási botrányáról” – adta hírül a Hír TV. Mint a csatorna műsorvezetője fogalmazott: a „guruló dollárokkal” kapcsolatban a HírTV Célpont című műsorának nyilatkozva megszólalt a Mindenki Magyarországa Mozgalom egy volt munkatársa is, aki az MMM Hold utcai irodájában dolgozott.

Az informátor a csatorna tájékoztatása szerint azt mondta:

még számukra is ismeretlen cégekhez mentek milliós utalások.

Az interjúalany a retorziótól való félelem miatt nem vállalta arcát és hangját, de többek között arról is beszélt, hogy milyen keretek között foglalkoztatták őket, és miként kezelték az adományozók személyes adatait.

A Hír TV műsorának előzetesét a témában itt nézhetik vissza:

A teljes adás a témában a Célpont vasárnap esti műsorában lesz látható.

***

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. január 09. 10:07
Csak 50 milliárdot allokáltak az ukrán projektre a háború előttig és ez meg fogják többszörözni az idő előrehaladtával. Itt meg 8 millió dolláron buknak el? Egy jobb manhattani lakás árán? Ennyit szántak a gazdik erre a projektre?
18.0 fok
2023. január 09. 08:33
LOOOL nem vállalta az arcát, mert fél a retorzióktól... :))) igen, ez az ellenzék annyira veszélyes!
theseur
2023. január 08. 22:37
Tessék csak nézni, mi van a képen? https://mandiner.hu/cikk/20230106_mero_vera_amnesty_international_belfold_velemeny_open_democracy Az interjúalany a retorziótól való félelem miatt nem vállalta arcát és hangját, Ugye AI ennek az informátornak is adsz jogi segélyt?
bagira
2023. január 08. 22:06
Gyurcsány klán és többi ellenzék összeállnak osztódnak állandó mozgásban vannak a nép előtt , mintha fontos tevékenységet folytatnának . Népet műbalhékkal hangoskodó jelenetekkel ingerlik mintha óriási pártok lennének . Közben ha nem mozognának unatkoznának . Lassan a dühkönnye kibuggyan belőlük sehogy se sikerül Orbánt megbuktatni , még külföld beavatkozással gurulódollárokkal se .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!