Jászberény a bizonyíték!

2023. január 18. 09:30

Világossá vált, hogy az önkormányzati választásokon az a helyes, ha helyben és nem a pártközpontokban döntenek a jelöltekről.

2023. január 18. 09:30
null
Korózs Lajos

„A jelenlegi választási rendszerben kizárólag akkor van esély a sikerre, ha együttműködnek a demokratikus ellenzéki pártok. Ezt bizonyította a jászberényi választás is. Világossá vált, hogy az önkormányzati választásokon az a helyes, ha helyben és nem a pártközpontokban döntenek a jelöltekről. Akár úgy, mint Jászberényben, hogy megállapodtak, akár úgy, hogy megállapodás híján helyi előválasztáson választják ki a legalkalmasabb jelöltet.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. január 20. 13:21
AHA! ARRA "BIZONYITÉK" HOGY TI DÉKÁSOK SEGGHÜLYÉK ÉS TEHETSÉGTELENEK VAGYTOK, ÉS MÉG A JOBBIK IS TEHETSÉGESEBB NÁLATOK....
kishegyi
2023. január 18. 20:17
Én csak ilyenkor mindig azon derülök, hogy nem kérdés, hogy a választás - ha az ellenzék nyer - teljesen szabad, tiszta, stb. Ugye, Laja bá'?
akiaki
2023. január 18. 18:09
a májkrémfejű Kóros!
Hangillat
2023. január 18. 17:21
Azt kell tudományos elemzésre hivatkozni, majd lágyan permetezni, hogy ahol a szemellenzék győz, az az (Unicum, valami hungaricum...) fogyasztásának tulajdonítható. A világban elterjedve, javulna a bel -és külkereskedelmi bevétel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!