Tűz ütött ki egy kőbányai panelban, negyven embernek el kellett hagynia az otthonát (videó)

2023. január 02. 15:18

A mentősök füstmérgezés gyanúja miatt több embert is megvizsgáltak a helyszínen.

2023. január 02. 15:18
null

Kőbányán, az Állomás utcában található panelház második emeletén ütött ki a tűz január 2-án, hétfőn. A hő hatására a felső szomszédok otthona is megrongálódott, de a panel harmadik és negyedik emeletén is kitörtek az ablakok – írta a Blikk.

A lap idézte Kisdi Mátét, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjét, aki szerint

az érintett lakásban negyven négyzetméteren keletkezett tűz.

Hozzátették, az oltás idejére 40 személynek el kellett hagynia az épületet. A mentősök füstmérgezés gyanúja miatt több embert is megvizsgáltak a helyszínen, egy idős hölgyet kórházba szállítottak.

A tűzoltók rövid időn belül elfojtották a lángokat

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az oltás pillanatairól egy videót is közzétett a közösségi oldalán. A felvételhez fűzött kísérőszövegből kiderült, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két vízsugárral, rövid időn belül elfojtották a lángokat.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2023. január 02. 22:24
A cigányok pedig a kutyákat ijesztgették. https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/allatkinzas-gyongyos-duranda-fiatalok-petarda-kutya-telep-video/pbzr1gt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!