A szükség törvényt bont – de akkor se így kell ablakot törölni (videó)

2023. január 20. 15:38

Komoly feladat hárult az anyósülésen utazóra: ablakot kellett törölnie.

2023. január 20. 15:38
null

Emberkénk az anyósülésen – anyósvolta ismeretlen – elkezdte manuálisan törölni a Seat ablakát Vácon. Vicces eset, a szükség törvényt bont, de akkor se feltétlenül így kell elvégezni az elvégzendőt.

Mindenesetre a Seat sofőrje valószínűleg ablaktörlőhibával küszködött, a hiba elhárításával meg az utas küzdött.

Szerencsére szerszám is volt hozzá a kocsiban.

Komoly FELADAT HÁRULT a Seat UTASÁRA Vácon

Szükség törvényt bont! Az alábbi videó erre a bizonyíték. A Seat sofőrje vélhetőleg ablaktörlő hibával küldött, ami az elmúlt napok időjárási körülményeit tekintve komoly probléma. Ám mivel az autóban nem egyedül utazott, gondolta feladatot ad az anyósülésen utazó utasának és még a szerszámot is biztosította mindehhez.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wadcutter
2023. január 20. 17:19
anno nekünk is elromlott az ablaktörlő, spárgából csináltunk egy hurkot a kicsit lehúzott első ablakokon keresztül, és rákötöttük az ablaktörlőre, én vezettem, az asszony jobbra-balra rángatta a spárgát, alig jött be eső a résnyire nyitott ablakon, itt ezeknél ömölhetett be a víz a teljesen leeresztett ablakon, amúgy szerintem egy benzinkútról nyúlhatta le, mert ott van nyeles ablakmosó
Ag Kos
2023. január 20. 17:13
Most akkor a Mandiner valami "magazin" lett vicc rovattal?
eref
2023. január 20. 16:37
Jártam így. Nem volt utasom, így egyedül töröltem hasonló célszerszámmal. Este volt, minimális forgalom, haza botorkáltam. A vicces az volt, hogy a szervizben azt mondták, beázott a motor, miért használtam esőben...
Nannyó
2023. január 20. 16:35
A kreatív embereké a világ! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!