Orbán Viktor megint csodát tett

2022. december 14. 15:07

Nem kevesebbet ért el, mint hogy két alkalommal is rábírt egy progresszív politikai aktivistát a templomlátogatásra.

2022. december 14. 15:07
null
Szalma György

„A magyar miniszterelnök csodát tett! Kétszer is! Nem, most nem az uniós megállapodásra gondolok. Brüsszeli csodatételéből amúgy sem csak kettőt tartunk számon…

Már könyvtárnyi anyag gyűlt össze arról, hogy Orbán Viktor a sokaság szeme láttára megnyitotta a pénzcsapokat, elapasztotta a gonoszok hangját és megfegyelmezte a brüsszeli ördöngösöket.

Legutóbbi csodatétele, amivel felkavarta az erejében kételkedőket, hogy két alkalommal is rábírt egy progresszív politikai aktivistát a templomlátogatásra. Hajnalban!

Orbán Viktor hipnotikus hatása alatt a bolsevikok összekulcsolják kezeiket, magukba szállnak, és megvallják bűneiket. Ha ikonfestő lennék, már rég megörökítettem volna, ahogy Orbán pásztor Jézus közösségébe vezeti a bűnükben megátalkodott rágalmazókat.

Hogy a templomi csoda hosszú távon is működni fog-e, illetve tartós lesz-e a telexes bárány megtérése, azt egyelőre nem tudjuk. A legjobb, ha imádkozunk érte, hogy advent alatt még nagyobb és még őszintébb nyitottság gyúljon benne Isten megismerése iránt!”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2022. december 15. 09:51
Orbán politikai és vallási beállítottságát illetően egy simlis szélhámos.
FeketeFehér
2022. december 15. 06:27
Szalma Gyuri tényleg egy ikonikusan szervilis díszbunkó. :))))
brekker
2022. december 15. 03:26
A libsik folyton túltolják, nincs érzékük a mértékhez. Valójában nincs érzékük az élethez. Diktatúráért kiáltanak.
Vucli Tóbiás
2022. december 14. 21:09
Szabó Magda írja, talán Az ajtó első lapjain, hogy mindig másik Pest környéki templomba viteti magát az unokaöccsével. "Én oda az Istennel beszélgetni megyek, nem azért, hogy írónő így, írónő úgy." Vmi ilyesmi. Ő egyébként református (volt).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!