Megható videón, ahogy a rendőrök teljesítik a 7 éves kisfiú karácsonyi kívánságát

2022. december 24. 15:54

Zsombi rendőr szeretne lenni, ha felnő, de legszívesebben már most is szolgálatba állna.

2022. december 24. 15:54
null

A hétéves Zsombinak csak egyetlenegy kérése volt karácsonyra, rendőrökkel autózni – számol be az Origó a BRFK Facebook-posztja alapján. A budapesti rendőrök teljesítették a kisfiú kívánságát, akinek a leveléből az is kiderült, egyszer majd ő is rendőr szeretne lenni, és ha tehetné, már most szolgálatba állna.

Az egyenruhások azt írják, rendkívül boldog volt Zsombi, amikor megérkezett a rendőrautó a házukhoz, és azt is hozzátették, ők így tudták szebbé tenni az ünnepet. „Kívánjuk, hogy minden kisgyereknek és persze fiatalnak, felnőttnek, nagymamának, nagypapának ilyen szép és boldog legyen a karácsonya” – zárták a szöveget.

Nyitókép: Képkivágás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lord Vader
2022. december 24. 16:30
"Zsombi rendőr szeretne lenni, ha felnő, de legszívesebben már most is szolgálatba állna." Szegény kisfiú. Majd felnő és megjön az esze. :D :D :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!