Ez bántóan a nyolcvanas évek legkínosabb pillanatait idézi

2022. december 03. 15:41

Aki a 21. században olyan tévét csinál, mint a DK TV, még egy nyilvános WC irányítását sem szabad rábízni.

2022. december 03. 15:41
null
Dopeman

„Arra, aki a 21. században ilyen költségvetésből olyan internetes tévét csinál, mint a DK TV, nemhogy egy ország, de még egy nyilvános WC irányítását sem szabad rábízni. Nem, nem a propagandával van bajom. Annyi ügyes médiás van a »független«, »demokratikus« oldalon (lsd: Gulyás Marci, Friderikusz, N1TV, Magyar Hang, Puzsér stb.). Van az a Gyurcsány pénz, amiért adtak volna tanácsot. Láthatóan nem sikerült. Ez bántóan a nyolcvanas évek legkínosabb pillanatait idézi. Szerintem kéne egy RESET.

Ui: A tapsoltatás nagyon meleg.”

Nyitókép: Földházi Árpád,/Mandiner

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolcsika
2022. december 05. 01:33
Nem tudom mi baja Dopeman-nek. Engem sokkal jobban zavar az állami tv. Mert ugye több milliárd forint közpénzt herdálnak el szemét tartalomra. És akkor még ki sem tértem a hírek valóság értékére.
radagast
2022. december 04. 12:24
Én örülök ennek a fingszagú,büdöskomcsi tvnek.Saját magukat égetik vele!
Ekeke
2022. december 04. 11:00
Ezek itt a hetvenes ,nolcvanas évek televiziós "sztárjai": Radnai Jánostól Endrei Judit, Vitray Tamás, Horvát János, Gát György, Feledy Péter, Szinetár Miklós, Juhász Előd, Benda László, Bánó András és Rózsa György Egri János, Gálvölgyi János, Kertész Zsuzsa, Dévényi Tibor,Vágó István--- Eltelt 40 év. Mi változott?
Ekeke
2022. december 04. 10:52
Hamarosan lesz "felvonulók kérték", szerkesztő búzáné fábri éva, riporter szegvári katalin... Mit kérnek a felvonulók? Hát az apró klánt. De azt háromszor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!