„Freund és más hasznos emberek folyamatosan ostoba nyilatkozatokat tesznek” – Szijjártó helyretette Freundot (videó)

2022. december 22. 18:15

A külügyminiszter odaszúrt Daniel Freundnak és „más nagyon okos és hasznos embereknek”.

2022. december 22. 18:15
null

Szijjártó Péter külügyminiszter Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár podcastjének volt a vendége. A The Bold Truth About Hungary című podcastról ide kattintva olvashatnak többet. A podcastban a külügyminiszter odaszúrt Daniel Freundnak és a „többi nagyon okos és hasznos embernek”. Mint említette Szijjártó, „úgy vélem, az eddigi sikereink és eredményeink egyértelműen igazolják, hogy amit csinálunk, az sikeres és jó.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoldzolko
2022. december 23. 16:00
Homlok, egyenest megmondta.xd
O5-1-A
2022. december 23. 13:13
Dehogyis, Szijjarto hazudik! - Daniel Freund
Alitta
2022. december 22. 22:35
Miniszter Úr gratulálok, nagyon jó beszólás,ez abból is látszik ahogy nyüszítenek itt a libsik!
Zsolakomarom
2022. december 22. 20:36
" a külügyminiszter hanyag eleganciával odaszúrt Daniel Freundnak és a „többi nagyon okos és hasznos embernek”. Mint említette Szijjártó, „úgy vélem, az eddigi sikereink és eredményeink egyértelműen igazolják, hogy amit csinálunk, az sikeres és jó" es konkretan mi az, amit csinaltok, + sikeres es jo? mert nem jut eszembe semmi hirtelen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!