Ki nem találja, mivel lövöldöztek csütörtökön Budapesten!

2022. december 22. 17:25

Kétszer is eltaláltak egy férfit a Nyugati téri villamosmegállóban.

2022. december 22. 17:25
null

„A terézvárosi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki csütörtök délelőtt két lövést adott le egy vegyi anyagot kilövő fegyverrel, a Nyugati téren” – írta meg a Police.hu. Egészen pontosan az történt, hogy

egy férfi fegyvernek látszó tárgyból paprikasprayt lövöldözött.

Emiatt pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított eljárást ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kerületi Rendőrkapitánysága. A kerületi járőrök a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen négy percen belül elfogták a lövöldözőt. A fegyverhez hasonló tárgyról kiderült: az eszköz egy vegyi anyagot tartalmazó, folyadéksugár kilövő eszköz.

A 43 éves férfit előállították. Az eset során senki sem sérült meg.

A nyitókép illusztráció. Forrás: Pixabay

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2022. december 22. 19:38
Kb. gázpisztollyal lövöldözött a hülye? Oszt ha valaki belerak kétszer 10 gramm ólmot a mellkasába menthető felindultságból, jogos védelmi helyzetben, akkor meg pislog... Nem sokáig mondjuk...
Armageddon
2022. december 22. 19:22
Semmi cicó! A vizipisztolyba 20% ecet oszt jónapot.
Jacques Foche
2022. december 22. 18:41
Hiába igaz egy ilyen cím, nem is akarom kitalálni a híreket. Ha nekem kell kitalálni, ahhoz nem kell megnéznem a hírportált (és abban a reklámokat).
NTLLK
2022. december 22. 18:36
Lélegzetvisszafojtva várom a híreket az áldozatról! Csípi? Nem csípi? Kicsit? Nagyon? A lecsómba esetleg lehetne egy lövetet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!