Átadták a felújított Blaha Lujza teret a fővárosban

2022. december 10. 17:18

„Amit annyiszor megígértek, most megcsináltuk: megszépült a Blaha Lujza tér” – írta közösségi oldalán Karácsony Gergely.

2022. december 10. 17:18
null

Szombaton átadták a felújított budapesti Blaha Lujza teret. Az eseményen Karácsony Gergely főpolgármester azt mondta, hogy az eső ellenére szép ez a nap, mert komoly adósságot jöttek törleszteni. Úgy fogalmazott, hogy a város közepén egy liget jött létre, amely tavasszal látszani fog. Walter Katalin, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy nagyon más lett a Blaha Lujza tér, amely 55 év után végre méltó a nevéhez, a múltjához.   

Az előző városvezetés nem így képzelte el a kivitelezést 

Láng Zsolt, a Közép-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos

érdekesnek, ugyanakkor örvendetesnek nevezte, hogy olyanokkal áll egy színpadon, akikkel nem szokott.

Megjegyezte: nem tudja, mikor lesz még ilyen alkalom. Azt mondta, hogy évtizedek óta áldatlan állapotok uralkodtak a téren, tartoztak a felújítással. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a beruházás átívelt önkormányzati ciklusokon, és az előző városvezetés nem így képzelte el a kivitelezést.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Solnes
2022. december 15. 12:29
Kőrtengeteg, de majd csak megnőnek a fák. Viszont pozítívum,hogy vannak zebrál. Nemkell lépcsőzni. AzM.Kovács Robiezt nemértei.Hát Robivannakazért mozgássérültek, babakocssi kismamák és vének. Ez írható csak a geri előnyére !
linkeloe
2022. december 11. 19:36
Jó ez a felforrósodó kőrengeteg. Gyorsabban ,intenzívebben fog párologni a liverpooli dokkmunkások vizelete. Valamint minden egyéb más testnedve.
masikhozzaszolo
2022. december 11. 17:47
A véleményem? Ha olyan, amilyet a választók kértek, akkor mondanám, hogy fsza. Legyen nekik ilyen! Örülök, hogy nem érint. Mint ahogy nem kritizálom Marrakesh-t ahol a bőröket festik például. Majd belakják. Vagy kidobják a főpolgármestert. Jó lesz miniszterelnökjelöltnek.
konfucius
2022. december 11. 07:26
„Amit annyiszor megígértek, most megcsináltuk: megszépült a Blaha Lujza tér” – írta közösségi oldalán Karácsony Gergely. Ja. Fele annyit kétszeres áron, kétszer annyi idő alatt. Óriási. Ilyen béna, és közben hazug ember még nem viselte ezt a tisztséget, mint kakis geli. Demszkyvel lehet egy lapon említeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!