Karácsony forró teával és zenével invitálja a fővárosiakat a megújult Blaha átadására

2022. december 09. 11:26

Az eseményre szombaton 14 órakor kerül sor.

2022. december 09. 11:26
null

„Minden a helyére került, találkozzunk holnap a megújult Blaha Lujza téren! Találkozzunk holnap 14 órakor a Blaha Lujza téren, és fedezzük fel együtt a megújult teret! Forró tea, zene és sok újdonság vár” – írja a főpolgármester hivatalos Facebook-oldalán

Kiderült, mikorra készülhet el a Blaha Lujza tér teljes felújítása

Toább folytatódik a térburkolat lerakása a Blaha Lujza téren, és egyre jobban körvonalazódik az újjászülető tér alakja - mutatott rá hétfői bejegyzésében a BKK. Mint írják: várhatóan még az ősszel elkészül a teljes felújítás". A BKK szerint „a már lerakott térkövek egy részét a tartósságuk biztosítása érdekében cserélik, ez azonban többletköltséget nem okoz és a felújítás határideje sem csúszik."

Nyitókép: Facebook

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2022. december 10. 08:29
Akik a térkövezés miatt kritizálták a kormányt és Tarlóst, azok most teljes gőzzel letérköveznek mindent. De nagyon. Félévre elveszik a lakosságtól a parkot és a fű helyére műanyag ill. térkő borítás kerül. Közben tömjénezik magukat a FB-on, hogy ők különlegesek, sokkal jobbak mindenkinél. A krumpliosztást is kritizálták évekig, amint hatalomra kerültek ők is osztják a krumplit, csak ők pénzért, de reklámozzák, hogy jótékonyságuk felülmúlhatatlan.
DrPepper
2022. december 10. 08:24
Én inkább megiszom itthon azt a forró teát.
brekker
2022. december 10. 00:59
Tarr Béla ott lesz? Válogathat szereplőket az új filmjéhez.
cutcopy
2022. december 09. 18:58
Demszki is forró teát osztogatott amikor be akart vágódni a pesti parasztoknál, mert az szinte ingyen van..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!