Mentősök kérik a kútonállókat, engedjék előre őket

2022. december 06. 11:24

A Tatabányai Mentőállomás közösségi oldalán kérte a tankolókat erre.

2022. december 06. 11:24
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, olvasóink folyamatosan jelzik, hogy egyre nehezebb üzemanyaghoz jutni, nem csupán a kisebb településeken, de már a fővárosban is. Arról is írtunk, hogy rövidesen ismét százszázalékos termelési kapacitásra áll vissza a százhalombattai finomító, ami véget vethet az áldatlan állapotoknak a benzinkutakon.

„A napokban kialakult nehézkesebb tankolásaink (hosszú sorok kivárása, ami hosszabb aktív mentésből való kiesést jelent)

kérem tisztelettel a töltőállomáson (MOL) várakozókat, hogy engedjenek előre minket,

hogy minél hamarabb meg tudjuk tankolni a mentőket!” – olvasható a Tatabányai Mentőállomás Facebook-oldalán.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. december 06. 19:09
Csak baráti ellenzéki propaganda, nem kell túlaggódni.
Párhuzamos különvélemény
2022. december 06. 13:07
A hónap szava: kútonálló. (A kútonállók sora kiér a közútra, megakasztva a forgalmat, sort duzzasztva ott is.)
6.sztrovacsek
2022. december 06. 13:06
Lófaszt legyen elsőbbségük! Szégyen hogy egyáltalán oda kell menniük. Minden egyes mentőállomásnak, tűzoltó laktanyának és rendőr őrsnek legyen saját benzinkútja! Váltáskor a szolgálat átadása tele tankkal, oszt jó napot.
lurker
2022. december 06. 12:56
az a balos szar, a volt MOL igazgató és a médiahaknija tehet erről az egész szarról. Kiváncsi lennék, hogy az amcsiknál mi történne ha egy faszfej és a szolgamédiája ekkora pánikot keltene, szerintem az FBI vinné is guanatanamoi wellness-be az összeset. Nincs valami törvény erre? az összes médiapatkányt és azt a valamilyen P. Attila vagy mi a tököm nevű marhát sittre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!