Alföldi Róbert: Rettenetesen indulatos leszek, amikor arról beszélnek, hogy az ukránok azért kicsit megérdemelték ezt

2022. december 24. 07:59

Az Isten, ha van, néha nagyon szégyelli magát, hogy mi mindent mondanak és képviselnek a nevében – mondja a színész a Telexnek.

2022. december 24. 07:59
null

Nagyinterjút közölt Alföldi Róberttel a Telex, melyben a színész, rendező többek között az orosz-ukrán háborúról is beszélt.

Így emlékszik vissza a háború kitörésére Alföldi

Kérdésre válaszolva Alföldi elmondta, az ukrán háború kitörésekor vele is az történhetett, „mint majdnem mindannyiunkkal: a döbbenet, a fájdalom, a kétségbeesés és a tenni akarás.” A rendező rámutatott, nagyon felemelő volt figyelnie „ezt a furcsa országot”, ahogy hazánkban „beindult az ösztönös segítségnyújtás.”

Istenről, transzgenerációs érintettségről és manipulációról

Alföldi Róbert a szomszédunkban zajló háborúról szólva rámutatott arra is, szerinte: „nem kell ahhoz transzgenerációs érintettség, hogy a háború hírei mélyen hassanak rád.”

– vallotta be a rendező.

Ekkor lesz szabad beszélni mindenről

Alföldi okfejtésében arra is kitért, hogy szerinte mikor lesz szabad a fentiekről beszélni a háború kapcsán. Mint fogalmazott: „mindenről lehet majd beszélni, erről is, ha vége a háborúnak, és nem halnak meg emberek”. „De most milyen abszurd manipuláció ez Európa legkeresztényebbnek kikiáltott országában?” – vette fel érvként a színész.

 

Nyitókép: MTI, Balogh Zoltán

Összesen 348 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyilas Miksa
2022. december 26. 13:25
Nagyon jól megérdemelték! Minek kellett provokálni? Inkább nácítlani kellett volna. Hadd kapjanak még a pofájukba, ha nem adják meg magukat.
Magyarvagyoknemturista
2022. december 25. 20:59
Te szivárványos kis faszszopó görény! Amikor magyar embereket baszogattag az ukrán kegyeltjeid az tetszett mi te liberálkomcsi szarházi?! Egy kanál vizbe jéne belefolytani téged te utolsó patkány!
Rizsa
2022. december 25. 14:08
Én meg ha meg látlak indulatos leszek . Milyen Magyar vagy te ? Megakartad engedni a Románoknak , hogy nálunk ünnepeljék nagy Románia megalakulását. Hazaárulók legalja vagy !
Egy Ember
2022. december 25. 12:23
Ne bántsátok szegényt neki csak a füstös jut, meg attól az egyéntől az apatej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!