A kormány a még jóvá sem hagyott tervből is már úgy lop, mintha nem lenne holnap

2022. december 11. 13:20

Az uniós pénzek továbbra is nyomtalanul fognak szétszivárogni a NER oligarcháinak zsebébe, a kormány meg jól szórakozik a lóvá tett EU-n.

2022. december 11. 13:20
null
Jávor Benedek
Jávor Benedek

„A legfrissebb hírek szerint a Bizottság továbbra is fenntartja eredeti javaslatát, tekintettel arra, hogy a magyar antikorrupciós vállalások még mindig nem elég meggyőzőek, a német kormány pedig mégiscsak követheti a Bizottság ajánlását. Annyit a fenti ügy kapcsán elmondhatunk: ha nem akarnának hinni a magyar porhintésnek, hanem a valóságra lennének kíváncsiak, nem is kell csupán a Bizottságnak hinniük, elég lenne elolvasniuk a jóváhagyásra váró HET-et (helyreállítási tervet – a szerk.). Feketén-fehéren kiderül belőle, hogy a magyar kormány a még jóvá sem hagyott tervből is már úgy lop, mintha nem lenne holnap, és ez egyben világos útmutatás arra nézve is, hogy mi várható a jövőben. Az uniós pénzek továbbra is nyomtalanul fognak szétszivárogni a NER oligarcháinak zsebébe,

a magyar kormány meg jól szórakozik a lóvá tett EU-n a következő uniós vétóig.

Hogy meddig felel ez így meg az EU-nak, a német vagy francia kormánynak, azt ma már senki sem tudja még csak megtippelni sem. Mindenesetre ha lenne szándék erre, ha a szemüknek hinnének és nem a vágyaiknak, ha legalább elolvasnák, amit megszavaznak, akkor nyilvánvalóan végezniük kellene az uniós adófizetők pénzének elherdálásával Magyarországon. Ha magyar kormány a nagy antikorrupciós elköteleződés közepette annyit nem bírt megtenni, hogy legalább ezt az uniónak benyújtott papíron világosan leírt korrupt közbeszerzést visszavonja, az nem csupán a cinizmusukról árul el sokat, hanem arról is, hogy mi fog történni azzal a további sokezer milliárd forinttal, amit még csak nem is a kivilágított kirakatból kell majd ellopni.”

Nyitókép: Euró pénzérmék/MTI

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. december 12. 11:26
Te nyomoronc! Kinek a jóvoltából lopod a napot és még pénz is kapsz érte! Ki küldött oda, ki javasolt, ki választott meg téged! Hogy esne beléd a fene!
Faterohm
2022. december 11. 23:29
Emberformájú legalább ne járasd le magad, hogy ennyire gyenge vagy ott fent, és ne nézz hülyének, az UNIO- s pénzek lenyúlásával. Te tudod a legjobban, hogy az EU árgusszemekkel figyel minket hova is tesszük az alamizsnájukat. Mond valamit neked IV metró? Na ott volt lopás, vissza is kellet fizetni egy részét, és az IMF hitel az hova lett? Több kérdésem nincs.
Robertoo
2022. december 11. 23:13
Hazaáruló.
linkeloe
2022. december 11. 20:27
Baszki Benjike! Annyira hülye vagy ,hogy még egy Újhelyi is be tudott előzni.... Ott röhög rajtad a Wizzair brüsszeli járatain hetente kétszer...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!