Márki-Zay „Civil Nemzeti Konzultációt” hirdetett, Hont András már ki is figurázta

2022. november 07. 15:38

„Úgy tudtam, hogy az ellenzék szerint a Nemzeti konzultációk áldemokratikus adatgyűjtések” – reagált a bejelentésre az újságíró.

2022. november 07. 15:38
null

Márki-Zay Péter Facebook-oldalán jelentette be, hogy elindítják a Civil Nemzeti Konzultációt. „Tesszük ezt azért, mert a Fidesz-KDNP kormány álkonzultációja a szankciókról azért született, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy végighazudták a kampányt, többszörösére emelték a gáz és a villany árát, csődbe és erkölcsi romlásba kormányozták az országot” – indokolta a baloldal korábbi kormányfőjelöltje. 

Úgy tudtam, hogy az ellenzék szerint a Nemzeti konzultációk áldemokratikus adatgyűjtések,

amelyek során a megkérdezettek szájába rágják a választ, és nem mellesleg gyűlöletkeltő kifejezésekkel operálnak”reagált Márki-Zay bejelentésére Hont András. Jótanácsként hozzátette: ha a volt miniszterelnök-jelölt szeretne még forrásokhoz jutni nyugati donoroktól, akkor szerinte a vakcinabeszerzéseken való meggazdagodást ne nagyon emlegesse.

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SzkeptiKUSS
2022. november 09. 18:07
Valahogy legálisan hozzá kell jutni a százmilliós maradékokhoz.
csjanos
2022. november 08. 09:46
...hagyni kell...újabb bukás kell neki...pfuj
Nabakker
2022. november 08. 09:17
Ezért (is) küldte USA azt a rengeteg pénzt nekik? Azt hiszik, hogy pénzel minden megoldható?
Gecorbi
2022. november 08. 06:48
Hont, beszartál, hogy arról lesz konzultáció, hogy te fidkany polgi-jeloltkent,.meg Dajcstompi csicskajakent fideszes vagy-e? Ne tarts tőle, mindannyian tudjuk, hogy az vagy....nyalonc fidkány
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!