Kiállunk Szalai Szilárd, az ATV és a sajtószabadság mellett

2022. november 04. 16:45

A PestiSrácok.hu bejegyzett, törvényesen működtetett sajtótermék, ezért kollégáink diszkriminálása elfogadhatatlan.

2022. november 04. 16:45
null
Huth Gergely
Huth Gergely

„A PestiSrácok.hu szerkesztőségének álláspontja szerint etikusan és helyesen jártak el az ATV műsorvezetői, amikor figyelmeztették a közszereplő és közmegbízatást betöltő Baranyi Krisztinát tettei súlyára és elutasították a Szalai Szilárd kollégánkat szakmai becsületében és emberi méltóságában súlyosan sértő vádakat, rágalmakat. Baranyi Krisztina kijelentéseit, viselkedését a sajtószabadság elleni durva támadásként értékeljük.

A PestiSrácok.hu bejegyzett, törvényesen működtetett sajtótermék, ezért kollégáink diszkriminálása elfogadhatatlan. Szerintünk egy közmegbízatást betöltő, közpénzekkel gazdálkodó polgármesternek és egy országos párt politikusának kötelessége válaszolnia a neki feltett kérdésekre, újságíró kollégánk sértegetése pedig kimeríti a büntető törvénykönyv a becsület védelmét, illetve a polgári törvénykönyv a személyiségi jogokat védő passzusait és durván sérti a Médiaalkotmány a sajtószabadságot óvó intézkedéseit.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2022. november 05. 18:24
Orbán kinek (nem) ad interjút ?
meskhal
2022. november 05. 13:16
Kötelessége válaszolni. Haha. Orbánnak is szóljon valaki, nem ad interjút 10 éve. :)
Coupdetat
2022. november 05. 11:06
Kiállhatsz az egész családdal az út szélére is, csak akkor kelletek ha fizettek érte.
BőröndÖdön
2022. november 05. 11:04
Geri,a Magyar Hangot évek óta nem engedik be a kormányinfóra,arról kussoltok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!