Karácsony Gergely tudott az Action for Democracy adománygyűjtéséről

2022. november 30. 16:41

Szerinte csak „civil szervezetek” kapták meg a tetemes összeget.

2022. november 30. 16:41
null

Karácsony Gergely tudott az Action for Democracy adománygyűjtéséről – erről osztott meg videót a Mediaworks. A főpolgármester beismerte a finanszírozást, viszont továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy nem az ellenzéki pártok, hanem csak „civil szervezetek” kapták meg a több mint hárommilliárd forintos támogatást.

Az összeg nagyságáról viszont saját bevallása szerint nem tudott a főpolgármester.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. december 01. 11:33
Karácsony nem tudott róla és ottsem volt, pont akkor kerékpározott a buszsávban.
Nabakker
2022. december 01. 07:33
Műfenyő. Káros.
zorroro
2022. november 30. 22:32
Akik itt - putyini mintára - külföldi ügynököknek vannak bélyegezve, magyar állampolgárok! Soros, bajnai, karácsony ex-tanácsadója... magyar állampolgárok. A diaszpórában élő, dolgozó magyarok diszkriminatíve meg vannak különböztetve a romániai, szerbiai magyaroktól (akik valóban követtek el választási csalásokat). Ahogy az 1párti, "saját játékszabályaink szerint" írt választójogi tv. is választási csalással felérő módon diszkriminál.
pollip
2022. november 30. 20:27
Gelgely elárulná nekünk azt, hogy az 500 milliós előválasztási kampányát miből fizette?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!